Butoaie de îmbăiere încălzite finlandeze kirami

Ciubare de baie încălzite/Butoaie de îmbăiere încălzite finlandeze KIRAMI cu sobe exterioare

Fabricate numai din esențe lemnoase de cea mai bună calitate, butoaiele încălzite construite în stil tradițional scandinav va promit o ambianta relaxanta și naturala în aer liber pe tot decursul anului: fie primăvara timpurie, o seară toridă de vară, zile friguroase de iarna cu temperaturi sub -10 grade sau zile ploioase și întunecate de ceața de toamnă.

Butoaiele încălzite la 35-43 grade Celsius aburind oferă o posibilitate excelenta de relaxare intimă dar și de socializare reconfortantă sub cerul liber.

IBEK Saune vine în întâmpinarea exigentelor Dumneavoastră de îmbăiere cu produse de calitate superioara din lemn de pin finlandez thermowood, tratat termic de la renumitul producător finlandez de butoaie premium Kirami dar va oferă și butoaie încălzite personalizate, la comanda conform dimensiunilor și proiectelor speciale ale Dvs. de 4, 6,8,10 sau chiar 20 de persoane manufacturate atent din lemn de salcâm de cea mai buna calitate de meșteri dogari cu mare experienţa în materie de selectare și prelucrare a lemnului.

Aceste produse de îmbăiere originale sunt ușor de întreținut, având costuri de funcționare minime și nu în ultimul rând pot împodobi curtea sau gradina pensiunii sau centrului Dumneavoastră de SPA privat alături de sauna de exterior, dușul tampa/soc, cada de tip hidromasaj și sauna.

CE ESTE CIUBARUL ÎNCĂLZIT

Există multe sinonime sau denumiri folosite pentru acesta forma de îmbăiere în ciubare sau butoaie exterioare în apa caldă cum ar fi ; Hot tub (numele original și inițial al acestor butoaie încălzite, încă din anii `60), Geyser, Bathtub, Furo sau ofuro (în cultura de îmbăiere japoneza), Barrel Bath, Hotspring sau Nomad-spa.

Toate acestea sunt denumiri al acestui produs de dogari de calitate -din lemn ales cu grijă și construit cu măiestrie- pe care avem placarea să vă oferim, ajutându-vă să beneficiați de acest produs și de o îmbăieri confortabile și sigure în hot-tubul Dumneavoastră privat.

Hot tub-ul poate fi suprateran sau incorporat într-un postament din lemn de salcâm, pin termotratat sau sapelli/mahon, în deck sau terase, putând fi proiectate amenajări personalizate în funcție de nevoile și exigența fiecărui Client.

Modelele de butoaie încălzite finlandeze thermowood: de la expertul Hot-tub KIRAMI:

Cele mai vândute și cerute produse în aceasta categorie de Nomad-spa sunt ciubarele încălzite din lemn tratat termic, provenite din finlanda echipate cu sobe de încălzire pe lemne amplasate în afara butoiului, cu alimentare externă.

Sobele de încălzire sunt construite din aluminiu de uz marin putând fi folosite și pentru îmbăiere în apa sărată, poziția externă a sobei lăsând mai mult loc în interiorul ciubarului pentru amatorii de senzații tari și exotice.

Thermowood-ul este un lemn foarte elegant și durabil în uz exterior iar soba pe lemne de înaltă calitate face fața oricărei ape tratate iar opționalele de capac din diferite materiale: lemn, lemn thermowood, prelata sau material plastic pot proteja hot-tub-ul Dvs de zăpada, ploaie și frunze ajuta foarte mult în a menține apa la o temperatura rezonabila. Ce este tratarea termică? Care este rolul ei?

Procedura de tratare termică Thermowood este o metoda speciala de prelucrare a lemnului conform unei tradiții finlandeze la temperaturi înalte și aburi fără a folosi chimicale. Procesul crește stabilitatea dimensionala și durabilitatea biologica a lemnului, elimină orice urmă de rășină din structura lemnului, reduce conductivitatea termică. Astfel lemnul tratat termic (thermowood) devine un izolant termic superior având o umiditate constantă de approx. 4%.

Materialul lemnos este tratat termic la 180-230 grade Celsius, într-o camera cu aer fierbinte și abur. Metoda generează transformări favorabile în calitatea lemnului, deoarece grupările hidroxilice din lemn sunt distruse sub acțiunea căldurii. Astfel lemnul devine mai rezistent la intemperii. Tehnologia este superioara deoarece nu se folosește tratament chimic, este prietenoasa cu natura, după procedura ieșind un material ecologic, care rezistă la umiditate, devine un termoizolant foarte bun și este mai rezistent mucegăirii.

Caracteristicile materialelor thermowood variază de cele ale lemnului netratat. Butoaiele din lemn tratat termic nu se usucă ca ciubarele din molid natur, pe de alta parte pot sa lăcrimeze și sa curgă în cazul în care au stat dezgolite și nu au fost folosite o lunga perioada de timp, însă când se umplu cu apa se vor umfla ca butoaiele din lemn “normal”, netratat termic.

Soba de încălzire exterioară TUBE 40kW

Avem plăcerea de a vă oferi ultima generație de sobe de încălzire exterioare împreună cu ciubarele thermowood, soba TUBE având o putere nominala de 40 kW. fiind manufacturat din aluminiu de uz marin foarte rezistent.

Sobele de încălzire exterioare ciubarului sunt mai comod de folosit și mai eficiente decât sobele care sunt instalate în interiorul ciubarului (sobele numite SUB).

Soba fiind amplasată în afara butoiului încălzit oferă mai mult spațiu în interiorul hot-tub-ului pentru ocupanții "spa"-ului și nu poluează apa cu reziduuri de lemn în timpul alimentarii cu lemn de foc. Putem afirma cu încredere ca soba TUBE de la Kirami este cea mai eficientă soba pentru ciubare încălzite pe piață!

Butoaiele de îmbăiere manufacturate din lemn THERMOWOOD sunt construite din lemn finlandez de prima calitate, având cercuri din otel inoxidabil cu șuruburi de strângere, ajustabile, bunacute perimetrale din lemn de salcâm în interiorul ciubarului pentru 4-10 persoane în funcție de dimensiunea ciubarului.

Gard protector amplasat între spațiul de îmbăiere/bancute și soba de încălzire pe lemne, diferite accesorii: scara sau trepte de acces, suport pentru sticle și pahare, elemente de protecție/capac din lemn pentru protejarea ciubarului, soba de încălzire cu alimentare pe lemne confecționată din aluminiu de uz marin coș de evacuare fum din oțel inoxidabil.

Produsele originale Kirami Thermowood pot fi aduse la comandă în approx.3-4 săptămâni din Finlanda.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.