Cine suntem

SC. IBEK SRL. din Odorheiu Secuiesc este o societate romanească de prelucrare a lemnului, cu capital privat, specializată în construcții de saune și case din lemn. Suntem probabil prima firmă care a construit prima data o saună în țara, firma producătoare de saune uscate, saune finlandeze -sau fin sauna- și accesorii pentru saune din România, cu o experiență din 1994 în construirea saunelor personalizate, de calitate, izolate, având o experiență și cultură avansată a produsului, experiența dobândită prin exportul a sute de saune IBEK apreciate în țările nordice - bine cunoscătoare ale fenomenului și a tradiției saunei- și prin intermediul "mentorii" noștri mai experimentați din anii `90.
Avem onoarea de a vă prezenta o gamă variată de tipuri de sauna, produse de calitate destinate saunei, componente sauna, accesorii, tehnologii și echipamente care materializându-se într-o sauna unică vor putea schimba radical confortul Dumneavoastră, percepția prietenilor, partenerilor sau a clienților Dumneavoastră despre petrecerea timpului liber și despre relaxare.

Puteți alege dintr-o gamă largă de produse și accesorii pentru sauna cum ar fi: cabina sauna, infrasauna / infracabină, combi sauna, sauna umeda, soft-sauna, bio sauna, aroma sauna, baia de aburi, camera multifuncțională hammam, echipamente sauna și hammam, sobe electrice și cu alimentare pe lemne pentru sauna, generatoare de aburi, pentru saune umede, seturi de accesorii de lux, iluminări ambientale cu fibre optice, comoterapii profesionale de înaltă calitate precum și alte elemente de wellness cum ar fi dușurile emoționale, fântânile de gheață, butoaiele încălzite de imbăiere sau ciubarele/cazile de răcorire în apa rece.

Saunele nostre personalizate croite după dorință și necesitațile fiecărui client se adresează atât persoanelor fizice exigențe, orientate către calitate, confort și eficiență, cât și centrelor publice/comerciale, aquaparkurilor, centrelor de înfrumusețare, wellness și SPA (hotel-spa, medical-spa, day-spa), pensiunilor și hotelurilor, corporațiilor cu centru privat de SPA.
Vă stăm la dispoziție cu cele mai folosite esente lemnoase de calitate superioară folosite în lumea saunelor: molid nordic cu noduri, pin termotratat, esente de lemn fără noduri: pin finlandez, plop tremurator, hemlock canadian, abachi tropical, arin, plop alb, meranti exotic, cedru roșu canadian și mai nou și lemn de eucalipt.
Vă ajutăm cu o echipă tânâră și bine motivată, experimentată în materie de saune, care a instalat mii de saune, suntem interesați să soluționam problemele Dvs cu promptitudine și cu un back-ground solid de cunoștințe. Ne bazăm de asemenea și pe know-how-ul partenerilor noștri, în special pe experiența de peste 60 de ani al furnizorului de tehnologie și echipamente sauna, HARVIA. 

Constatăm cu bucurie, că pe zi ce trece apar Clienți Exigenți, Pretențioși și informați, care știu foarte bine ce vor de la o saună și au cunoștințe adecvate să folosească sauna, utilizatori care caută produse deosebite, personalizate, de calitate, total diferite de produsele de masă aflate pe rafturile magazinelor tip Do-It-Yourselve. (DIY) sau pe unele pagini de vânzări on-line, nu puține produse cu proveniența și calitate dubioasă. 
Aveți un spațiu în casa pentru saună? aveți idei? doriți sfaturi?
Rolul nostru este să vă consiliem de la proiectarea până la amplasarea și punerea în funcțiune a saunei și a altor elemente de wellness. Nouă ne place ceea ce facem și asta dorim să transmitem și Dumneavoastră print-un produs perfect, personalizat!
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.