InfraSauna Harvia RONDIUM

Infrasauna Rondium se poate cataloga ca o infracabna premium, este o clasa în sine când vine vorba de detaliile de finisaj şi de design.

Diferitele materiale lemnoase combinate cu stil cu suprafețe din oţel inoxidabil șlefuit împrumuta acestei infracabine o imagine unica, foarte bine diferențiată de produsele de masa aflate pe piața infra cabinelor în acest moment. 

Pe partea superioara, deasupra ușii, In exteriorul infrasaunei oţelul inoxidabil șlefuit este decorat cu trei LEDuri.

Chiar si rama de baza a saunei este îmbrăcata în inox oferind infrasaunei Rondium siguranță în exploatare şi o aparenta moderna şi stilata. Pereții interiori ai saunei infra sunt construite din plop alb, băncile şi exteriorul cabinei de sauna pot fi confecționate din plop alb, plop thermowood şi arin termotratat.

Ușa arcuita dubla se deschide larg, permițând intrarea comoda chiar şi a unui scaun cu rotile! Puteți alege dintre cele 3 mărimi diferite de infrasauna Rondium.

Tehnologia infra este de ultima generaţie, se compune din elemente radiante Harvia Confort,de 435 Watts, cu lungimi de unda de aproximativ. ca. 4000–4500 nm, având protecție de catifea la spatele utilizatorului .Cu ajutorul panoului de comanda exterior Griffin Infra, infracabina este gata foarte prompt de utilizare. Doar porniți panoul şi va puteți relaxa în căldura moale, reconfortanta în câteva momente.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.