Sauna finlandeză originală Harvia

Pe lângă modelele personalizate, fabricate la comandă la Odorheiul Secuiesc din 13 tipuri de lemn, acum avem onoarea de a vă oferi şi originalele saune uscate finlandeze PREMIUM şi de LUX, al renumitului producător finlandez HARVIA, cu o experiență de 52 ani în materie de construcție de saune şi sobe de încălzire saune.

Aveți la îndemâna saunele Rondium, Rubic, sau saune mici “de baie/bathroom saunas”, produse şi lucrate la cel mai înalt nivel de finisaj, din lemn de plop alb finlandez, plop termurator - sau arin tratat termic, thermowood sau cu interioare moderne, drepte sau rotunjite: VENTURA, SOLAR, FUTURA, EXCLUSIVE şi FORMULA, din lemn de abachi, plop finlandez, plop thermowood, cu inserții de aluminiu pe exterior, fâșii de lemn elegante sau suprafețe mari vitrate.

Modelul de sauna HARVIA Rondium este alegerea perfectă a celor care doresc să se răsfeţe într-o saună elegantă, modernă.

READ MORE

Modelul Harvia Rubic uneşte metalul, lemnul şi suprafeţele vitrate într-un întreg armonios şi modern.

READ MORE

Soluţia ideală pentru spaţii restrânse: O saună de baie este soluţia viabilă pentru băile moderne cu suprafeţe mici.

READ MORE

Infrasauna Rondium se poate cataloga ca o infracabnă premium, o clasă în sine când vine vorba de detaliile de finisaj, design.

READ MORE
Peste 60 de ani de îmbăiere sauna cu HARVIA – De-a lungul timpului renumitul producător HARVIA a dezvoltat o gama variata de saune si sobe de încălzire sauna pentru nevoile majorității utilizatorilor, oferind soluții pentru cele mai utilizate tipuri de sauna.
Ținând cont de nevoile pieței şi de calitatea mereu îmbunătățită, Harvia a ajuns sa fie lider în materie de producție de încălzitoare sauna şi un important jucător pe piața saunelor.

Colecția cuprinzătoare HARVIA oferă aproape orice, de la produse de serie de înaltă calitate până la soluții de saune interioare scumpe, personalizate şi unice sau oaze de relaxare/saune exterioare după nevoile exigente ale clienților. 

Designul HARVIA ia în serios şi tine cont atât de nevoile moderne umane cat si de cerințele pentru o căldura şi umiditate perfecta în saunele zilelor noastre

IBEK Saune va oferă modele premium de saune interioare Harvia Rondium şi Harvia Rubic şi alternative de interioare elegante: Ventura, Futura, Solar, Exclusive si Formula  
Interiorul Ventura va oferă ceva complet nou pentru sauna Dumneavoastră: 

Băncile, spătarele băncuțelor, elementele de design dintre băncuțe sunt confecționate din furnir presat in forme rotunjite, lipite în straturi. Datorita finisării rotunjite a băncuțelor, șezutul este deosebit de confortabil, ergonomic si are o apariție modernă. 

 Lămpile saunei sunt integrate in spătarele băncilor. 
Varianta Futura pentru interiorul saunelor va oferă o combinație eleganta de Lemn si metal - mesajul saunelor Design.

Banda de oţel inoxidabil șlefuit de pe frontul băncilor şi fâșiile înguste folosite pentru șezutul băncuțelor oferă o imagine moderna interiorului saunei.

Materialul băncilor poate fi ales dintre următoarele esențe lemnoase: abachi tropical, plop alb finlandez , arin si plop thermowood/termotratat. Spătarele băncuțelor vor fi confecționate din același materiale din care sunt băncile Lămpile saunei sunt integrate în spătarele băncilor.
Este un nou tip de design, un ritm interesat de culori, lumina si linii. Dacă doriți ca sauna Dumneavoastră sa fie memorabila atunci interiorul Solar este soluția pentru Dvs. Puteți opta pentru băncuțe de abachi tropical, plop alb, arin thermowood sau plop finlandez termotratat. 
Putem sa vă finisam sauna mult dorita exact cum doriți Dumneavoastră, personalizând cu diferite tipuri de încălzitoare si sobe sauna, iluminări ambientale, uși de sticla, tipuri de banca, panele din lambriu de calitate, obținând un produs unic si rafinat pentru confortul, liniștea şi relaxarea Dumneavoastră.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.