Sauna Harvia RONDIUM

Modelul de sauna HARVIA Rondim, este alegerea perfecta a celor care doresc sa se răsfețe într-o sauna eleganta, moderna.

Ușa dubla, arcuita, ornamentele exterioare din otel inoxidabil șlefuit si iluminările cu tehnologie LED completează imaginea de sauna stilata.

Elementele decorative pe peretele exterioare confecționate din otel inoxidabil oferă un "look" modern.

Chiar şi rama de baza a saunei este acoperita cu elemente din otel inoxidabil detaliu care oferă rezistenţă şi protecție împotriva murdăriei la nivelul solului.

Panelele exterioare pot fi comandate din Plop termotratat (Thermowood),plop alb şi arin, interiorul saunei fiind confecționat din lemn de plop alb.

Interiorul/mobilierul Exclusive al saunei, cu băncuțe detașabile este confecționat din lemn de abachi tropical si plop termotratat.

Peretele decorativ de piatra din spatele sobei da un contrast stilat saunei şi oferă protecție peretelui în timpul stropirii pietrelor.

Sobele de sauna HarviaTopclass Combi sau tip "steamy", cu funcție de vaporizare suplimentară sunt încălzitoare versatile pentru cei care prefera o sauna soft, cu umiditate crescuta şi temperatura mai joasa.

Panoul de comanda exterior digital Griffin Combi va oferă posibilitatea setării temperaturii şi a umidității relative iar cromoterapia aduce culoare si relaxare în sauna.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.