Sauna Harvia RUBIC

Modelul Harvia Rubic unește metalul, lemnul şi suprafețele vitrate într-un întreg armonios.

Profilurile metalice robuste care îmbracă colţurile saunei oferă o imagine de sauna cubica, moderna.

Exteriorul saunei este placat deasupra lemnului de culoare de fond neagra cu panele rectangulare din lemn de plop, arin sau plop thermowood.

Suprafețe vitrate de sticla securizata si termorezistenta sunt folosite ca front al saunei, grilaje/parasolare stilate sunt instalate in fata sticlei.

Rama de baza acoperita cu otel inoxidabil are picioare înălțate, ajustabile, care protejează structura şi pereții saunei de murdărie sau apa de pe podea.

Combinația de materiale fine continua mai departe si in interiorul saunei: fâșiile metalice din otel inoxidabil șlefuit se regăsesc şi pe frontul băncuțelor modelului cu interior Futura, același motiv continuând-se şi pe lămpi şi gărdulețul protector de la soba/încălzitor. Iată o captura de 360 grade cu interior Futura :

Soba de încălzire sauna cu funcție de vaporizare si umidificare suplimentara Topclass Combi oferă o senzație umeda de îmbăiere.

Peretele decorativ de piatra este instalat in spatele sobei de sauna, accesoriile elegante din oţel inoxidabil (ciubar şi lingura inox cu mâner din bambus lăcuit) întregind imaginea eleganta a saunei Rubic.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.