Saune micuţe de baie/bathroom Harvia

Saune mici de baie/bathroom Harvia : Sirius, Capella şi CapellaDual

Soluția ideala pentru spaţii restrânse: O sauna de baie moderna este soluția viabila pentru băile moderne dar de suprafețe mici. O varietate de materiale de calitate şi soluții ne permit sa cream un stil aparte pentru micuță Dvs. sauna, IBEK Saune va oferă o linie completa de saune mici de calitate superioara, saune care sunt proiectate special pentru a suporta condițiile umede din bai, zone SPA, jacuzzi, piscina.

Pereții saunei sunt izolate împotriva umidități şi a căldurii, peretele hidroizolat al saunei se poate folosi chiar ca si perete comun cu un dus.

Sauna de baie Harvia Capella si Capella Dual

Sauna de baie Harvia Capella este pentru 1-2 persoane, cu spațiu de ex.de doar 1450x900 mm, ocupând doar un spațiu cat o cada oarecare.

 Modelul Harvia CapellaDual este o combinație de sauna cu dus. Sauna se poate transforma rapid şi simplu într-un duș mai mare doar rabatând bancheta saunei. Interiorul si tavanul saunei de baie CapellaDual este din arin thermowood, tratat in plus si cu ulei de parafina pentru a rezista umidități excesive generate de dusul apropiat. Coletul conține şi kut-ul de duș. 

Ambele variante de saune sunt echipate cu uși glisante care economisesc spațiu în baie. Accesoriile elegante din oţel inoxidabil (ciubar şi lingură inox cu mâner din bambus lăcuit) precum şi iluminarea opțională cu fibra optica colorata tip cer-de-stele completează imaginea novatoare a saunei CapellaDual.

Sauna de baie Harvia Modelul Sirius

Modelul Harvia Sirius este un model de sauna de baie stilata cu multa sticla pe front cu bănci din arin termotratat pentru 2 persoane, cu soba sauna puternica însă de dimensiuni compacte: Harvia Compact. Interiorul se poate finisa in arin, plop, plop termotratat, accesoriile elegante din otel inoxidabil (ciubar şi lingură inox cu mâner din bambus lăcuit) întregind imaginea stilata a saunei Sirius. 

Iluminarea opțională cu fibra optica colorata tip cer-de-stele poate face din sauna Dvs. micuță de baie o oaza intima de relaxare.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.