Căsuțe sauna cu pereți "sandwich"

Profitând de experiența din 1994 în materie de construcție de case din lemn, IBEK Saune vă oferă soluții personalizate și pentru construirea saunei Dumneavoastră de curte/exterior/outdoor: fie ca sauna trebuie sa stea în mijlocul grădinii având acoperiș în doua sau mai multe ape cu sistem de structura de acoperiș cu ferme, fie dacă sauna trebuie construită cu acoperiș plat dar mai gros, pregătită pentru uz de iarna grea, amplasata sub o terasa sau streașina, fie ca sauna trebuie sa fie o anexa în continuarea casei deja construite. Aceste Saune IBEK Outdoor, căsuțe cu saune, construcții multifuncționale, căsuțe de wellness pot fi podoaba grădinii Dumneavoastră

De obicei aceste construcții de curte, izolate, din panouri prefabricate din lemn, conțin o sauna și un spațiu pentru dezbrăcare sau dus, au dimensiuni intre de 3000x2500mm sau 5000x3000 mm, nu de puține ori de 5x5 m, în funcție de dimensiunea saunei dorite și a spațiului de relaxare dorit din fata saunei.

Saunele de exterior IBEK pot fi dotate cu sobe de încălzire electrice pe curent trifazat 380V, sau pot fi încălzite optim cu soba de încălzire pe lemne cu ardere optimizata și foarte eficienta, având sistem complet de coș de evacuare sigur, izolat și eficient.

Structura de pereți în cazul căsuțelor de sauna IBEK sunt construite în sistem modular, tip sandvici: sunt izolate, cu izolație ecologica de 10 cm grosime având nişa de ventilare. Exteriorul construcției este placat cu lambriu special pentru uz exterior semirotund sau pătrăţos, de 19-23 mm. grosime, izolația fiind izolație ecologica din fibre de lemn presate, STEICO. Pentru finisarea exterioara a construcțiilor din lemn folosim și lambriuri tratate termic Thermowood sau din lemn exotic de meranti și sapelli. Lemnul exterior poate fi tratat și băițuit în culoarea preferata.

Sistemul de acoperiș se poate construi învelit cu învelitoare ușoară tip powertec sau țigla. Căsuța de sauna se va așeza pe o fundație de beton de 20cm înălțime.

În completarea ofertei noastre pentru sauna Dumneavoastră de curte, va oferim și o soluție de baie de exterior, un "wellness-nomad," ciubare de îmbăiere cu apa fierbinte utilizate în spații exterioare, chiar și la -20 de grade celsius iarna, sau ciubare pentru răcorire sau pentru baia de sare.

Butoaie încălzite şi ciubare de răcorire

Experiența acumulată în timp în construcția caselor din lemn pe piața internă și externă se regăsește și în tehnologia, durabilitatea și calitatea saunelor de exterior tip sandwici oferite pentru confortul Dumneavoastră.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.