Sauna cu sare

Încă foarte puțin cunoscută în România, sauna salina/sauna cu terapia de sare începe să intre din ce în ce mai mult în spațiile noastre wellness și SPA private și comerciale.

IBEK Saune aduce în casa Dumneavoastră aerul sănătos, magia Sării din Ardeal (Praid) sau din Munții Himalaya (Pakistan).

Proiectam, executam și instalam saune cu terapie de sare sau chiar saune mari de sare, atât pentru uz personal/familial cât și pentru uz public. Saunele pot avea loc în interiorul casei Dvs. Sau în exterior, pe curte incorporate în căsuțe exterioare de sauna.

Conținutul preponderent de ioni pozitivi din aerul înconjurător este cauza unor indisponibilități fizice, psihice, mentale, insomnia, provocând adesea și slăbirea sistemului nostru imunitar.

Cărămida de sare este sursa ionilor negativi, atât de importante în menținerea sănătății și a sistemului imunitar.

Sarea încălzită de soba de încălzire din sauna sau de clima din infra sauna degaja ioni negativi readucând echilibrul de ioni din aerul din incinta cabinei de sauna.

Sarea prin ioni negativi echilibrează, repară microclima încăperii, ajută la o respirare mai ușoară, optimă. Efectul sării constă și în detoxificarea, egalizarea, energetizarea organismului uman.

Inhalarea ionului de calciu produce un efect antiinflamator. Particulele de sare au un efect curativ determinant. Particulele microscopice de clorura de sodiu (sarea) au mărimea de cca.5 microni și pătrund în plămân până la nivelul alveolar cu efect asmotic de îndepărtare a flegmei și ușurează respirația. Între aerosolii din aerul sărat se mai află și ioni de sulfați , nitrați, amoniu, magneziu, natriu, brom, toți aceștia plutind printre picăturile microscopice de apa și completează efectul terapeutic.

Saunele IBEK cu terapie de sare se pot construi folosind sare din mina de la PRAID, Ardeal, sau folosind sare pură și colorată din munții Himalaya pentru o satisfacție vizuală superioară, efect premium.

Aceste cărămide de sare se pot folosi atât pentru decorațiuni interioare (parte a pereților, pereți despărțitori, placarea pentru scări, folosit ca blat de masa cu iluminare ambientala, cât și pentru construirea cabinelor sau camerelor de sare, a grotelor de sare și a saunelor de sare. 

Saunele de sare sunt saune din lemn, izolate, cu anumite părți ale peretelui sau în totalitate placate cu cărămizi regulate din sare, încălzite la 50-55 grade cu ajutorul unui cuptor electric (soba de încălzire sauna tradițională) într-un climat uscat. 

Vă oferim un climat antiseptic, ușor de inhalat, echilibrat, sănătos, va aducem sănătatea în casa Dumneavoastră, sau în centru Dvs de wellness, fitness, hotel etc. 

Saunele Dumneavoastră personalizate de sare se pot construi din sare mai ieftina, din PRAID având un design mai modest la un preț mai accesibil, dar efecte terapeutice similare, sau se pot placa cu o sare de puritate 99% din munții Himalaya la un nivel de preț mai ridicat.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.