Saune IBEK pentru toate exigenţele

Saunele IBEK sunt o investiție în sănătatea şi confortul dvs., cele private se construiesc practice “pentru o viată”, dar cel puțin pentru perioada în care stați în locuința respectiva iar saunele de uz comercial cu o durata de viață crescuta în uz public.

Tocmai din acest motiv trebuie sa va simțiți foarte bine de fiecare data când intrați într-o sauna IBEK, așadar elementul de wellness trebuie proiectat şi “croit” după exigentele dumneavoastră.

În 1994 am fost pionierii pieței de saune personalizate, căutam şi găsim soluții pentru majoritatea spaţiilor în care se poate construi o sauna sau infracabina, adaptând soluții pentru:
 • Mansarde cu tavan inclinat, sub teșitura acoperișului, șarpantei
 • Nişe înguste sau neregulate
 • În beci
 • În garaj
 • În pod
 • Pe acoperișul plat al unei case sau a unui bloc.
 • În curte sub cerul liber in forma de sauna de uz exterior
 • Pe terase sau balcoane acoperite dar exterioare
 • Pe ambarcațiuni: yachturi sau nave
 • Pe trailere si în rulote
 • Între stâlpari în casa sau sub anumite scări
 • Saune private mici sau mari, de uz comercial heavy-duty dimensiuni mari sau foarte mari,
 • Saune de exterior sau căsuțe mai mari de uz exterior pentru odihna+sauna cu soluție de alimentare pe lemne sau electrica
 • Incorporări de uși, geamuri, ferestre tip “velux”, stâlpari sau trepte în sauna
Constatam cu bucurie, ca în 2015, pe piața de wellness exista Clienți Exigenți, Pretențioși şi informați, care știu foarte bine ce vor de la o sauna şi au cunoștințe adecvate sa folosească sauna, utilizatori care caută produse deosebite, personalizate, de calitate, total diferite de produsele de masa aflate pe rafturile magazinelor tip Do-It-Yourselve. (DIY) sau pe unele pagini de vânzări on-line, nu puține produse cu proveniență şi calitate dubioasa, sau Persoane care dispun de spațiu limitat pentru realizarea visului wellness: sauna.

Saunele IBEK personalizate croite după dorința şi necesitățile fiecărui client şi spațiu se adresează atât persoanelor fizice exigente, orientate către calitate, confort şi eficienta, cât şi centrelor publice/comerciale, aquaparkurilor, centrelor de înfrumusețare, wellness si SPA (hotel-spa, medical-spa, day-spa), pensiunilor şi hotelurilor, corporațiilor cu centru privat de SPA.

Pentru a face față exigenței Dvs în materie de saune, va stăm la dispoziție cu cele mai folosite esențe lemnoase de calitate superioara folosite in lumea saunelor: molid nordic cu noduri, pin termotratat, esențe de lemn fără noduri: pin finlandez, plop tremurator, hemlock canadian, abachi tropical, arin, plop alb, meranti exotic, cedru roșu canadian.

Vă ajutăm cu o echipa tânără şi bine motivata, experimentata în materie de saune, care a instalat mii de saune, suntem interesați sa soluționam nevoile Dvs cu promptitudine şi cu un back-ground solid de cunoștințe. Ne bazam de asemenea si pe know-how-ul partenerilor noștri, în special pe experiența de peste 60 de ani al furnizorului de tehnologie şi echipamente sauna, HARVIA.

Aveți un spațiu în casa pentru sauna?...aveți idei?,...doriți sfaturi?

Rolul nostru este să vă consiliem de la proiectarea până la amplasarea şi punerea în funcțiune a saunei şi a altor elemente de wellness. Nouă ne place ceea ce facem şi asta dorim sa transmitem şi Dumneavoastră print-un produs perfect, personalizat!

Personalizarea încăperilor destinate saunei sau dimensiunile şi formele atipice, ieșite din comun nu reprezintă demult o problema, avem soluții pentru majoritatea spaţiilor 

Pentru detalii contactați specialiștii cu experiență de 21 ani în domeniu: 0748-234812, PÉTER Tamás Adresa de email: tpeter@ibek.ro
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.