Camere saline

Camerele de relaxare saline sunt construite din sare de Himalaya și suprafețe moderne sau rustice de lemn, având o temperatură ambientală de cameră, intre 20-23 grade Celsius.

Sarea este prezentă pe pereți în cantitate mare, în plus se poate pulveriza ceața rece de sare sau particule de sare cu ajutorul unui pulverizator mecanic de sare, cu soluție salină sau cu vaporizator/umidificator ultrasonic.

Camerele de sare pot fi dotate cu iluminări ambientale cu fibra optica albă sau colorată pe plafon, tip cer-de-stele, meloterapie prin muzica.

Iluminarea ambientală din spatele sării oferă o cromatică caldă construcției de sare și o ambientă plăcută saunei sau camerei Dvs. saline, având efect puternic de cromoterapie.

Eleganta sare portocalie/roz cu proveniență din minele din Pakistan din care sunt construite pereții iluminați ai camerei de relaxare salina se poate combina pe podea cu sare din Praid sau cu granule de sare de diferite dimensiuni (2-5 mm. sau 5-7 mm diametru).

IBEK SAUNE va oferă cea mai sigură și ecologică soluție de construcție a saunelor cu sare și camerelor saline din România. Sigur. Durabil. Fără adeziv. Fără elemente de prindere la vedere.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.