Despre noi

CINE
SUNTEM

SC. IBEK SRL. din Odorheiu Secuiesc este o societate romanească de prelucrare a lemnului, cu capital privat, specializată în construcții de saune și case din lemn. Suntem probabil prima firmă care a construit prima data o saună în țara, firma producătoare de saune uscate, saune finlandeze -sau fin sauna- și accesorii pentru saune din România, cu o experiență din 1994 în construirea saunelor personalizate, de calitate, izolate, având o experiență și cultură avansată a produsului, experiența dobândită prin exportul a sute de saune IBEK apreciate în țările nordice – bine cunoscătoare ale fenomenului și a tradiției saunei- și prin intermediul “mentorii” noștri mai experimentați din anii `90.


Avem onoarea de a vă prezenta o gamă variată de tipuri de sauna, produse de calitate destinate saunei, componente sauna, accesorii, tehnologii și echipamente care materializându-se într-o sauna unică vor putea schimba radical confortul Dumneavoastră, percepția prietenilor, partenerilor sau a clienților Dumneavoastră despre petrecerea timpului liber și despre relaxare. Saunele nostre personalizate croite după dorință și necesitațile fiecărui client se adresează atât persoanelor fizice exigențe, orientate către calitate, confort și eficiență, cât și centrelor publice/comerciale, aquaparkurilor, centrelor de înfrumusețare, wellness și SPA (hotel-spa, medical-spa, day-spa), pensiunilor și hotelurilor, corporațiilor cu centru privat de SPA.


MAI MULT
CE SOLUTII VA OFERIM?

Puteți alege dintr-o gamă largă de produse și accesorii pentru sauna cum ar fi: cabina sauna, infrasauna / infracabină, combi sauna, sauna umeda, soft-sauna, bio sauna, aroma sauna, baia de aburi, camera multifuncțională hammam, echipamente sauna și hammam, sobe electrice și cu alimentare pe lemne pentru sauna, generatoare de aburi, pentru saune umede, seturi de accesorii de lux, iluminări ambientale cu fibre optice, comoterapii profesionale de înaltă calitate precum și alte elemente de wellness cum ar fi dușurile emoționale, fântânile de gheață, butoaiele încălzite de imbăiere sau ciubarele/cazile de răcorire în apa rece.


EXPERIENȚĂ DE
PESTE 60 DE ANI

Vă ajutăm cu o echipă tânâră și bine motivată, experimentată în materie de saune, care a instalat mii de saune, suntem interesați să soluționam problemele Dvs cu promptitudine și cu un back-ground solid de cunoștințe. Ne bazăm de asemenea și pe know-how-ul partenerilor noștri, în special pe experiența de peste 60 de ani al furnizorului de tehnologie și echipamente sauna, HARVIA. Constatăm cu bucurie, că pe zi ce trece apar Clienți Exigenți, Pretențioși și informați, care știu foarte bine ce vor de la o saună și au cunoștințe adecvate să folosească sauna, utilizatori care caută produse deosebite, personalizate, de calitate, total diferite de produsele de masă aflate pe rafturile magazinelor tip Do-It-Yourselve. (DIY) sau pe unele pagini de vânzări on-line, nu puține produse cu proveniența și calitate dubioasă.


DE CE SĂ ALEGEM
SAUNELE IBEK?
EXPERIENȚĂ
 • Pentru că vă stăm la dispoziție cu o echipă experimentată, bine motivată și inimoasă, gata să vă consilieze, să vă ofere soluția ideală pentru construirea oricărei saune personalizate.
 • Pentru că consiliem, proiectăm, construim și instalăm saune din 1994,
 • Pentru că am fost pionierii pieței de saune din România,
 • Pentru că avem experiență vastă în industria prelucrării lemnului,construind alături de saune și case din lemn.
 • Pentru că avem experiența saunelor IBEK exportate în anii `90 și apreciate în țările Nordice, bine cunoscătoare a produsului de saune
PROFESIONALISM
 • Pentru că vă oferim o gamă largă de produse de calitate a unor Parteneri și mărci de renume, consacrate pe piața saunelor:
 • izolația ecologică din fibre de lemn presate, fără adaos chimic, prietenoasă cu natură și cu utilizator, marca STEICO, lider mondial în domeniul materialelor izolatoare din lemn
 • sobele elegante electrice și pe lemne din oțel inoxidabil HARVIA, marca finlandeză de tradiție cu o experiență de 60 de ani în construirea sobelor/cuptoarelor de sauna de calitate
 • sobele cu design aparte, de lux HARVIA, tip “TURN” CILINDRO, KIVI, LEGEND și noutatea GLOBE – sfera
 • esențele și accesoriile germane și finlandeze de sauna EMENDO, RENTO, ELIGA,
 • tehnica de iluminare ambientala de la Cariitti,
 • infratehnologii de ultima generație pe tuburi ceramice SAUNABAU Professional și tehnilogie de carbon HARVIA CarbonFlex
 • panourile de comandă germane ONDAL și ABATECH, finlandeze HARVIA pentru saune, infrasaune, cromoterapii și funcții de aburi
 • Ciubarele de răcorire și butoaiele încălzite de la finlandezii de la KIRAMI și germanii de la Blumenbergh.
  • Pentru că vă oferim saune din același lambriuri și materiale lemnoase de calitate superioară din import, din care lucrează marii producători de saune de lux. Pentru obținerea unei calități ireproșabile folosim doar lemn de clasa A sau A+ cum ar fi esenta lemnoasa de plop alb/blond, abachi, hemlock canadian, cedru roșu canadian, pin finlandez fără noduri, pin -, arin- și plop thermowood, meranti, eucalipt – soiuri exotice sau lemn termotratat.
  • Pentru că încercăm în continuu sa fim în top cu noutățile și trendul din industria wellness și a saunelor, să vă putem oferi cele mai noi produse, soluții și tehnologii în domeniu aflate pe piața.
  • Pentru că și pentru noi este important să aveți o saună unică, personalizată, în care să vă simțiți bine de fiecare dată când intrați în ea și care sa va poată deservi 18-20 ani în uz privat și cat mai mult timp în uz comercial.
  • Pentru că – considerăm noi – avem prețuri corecte pentru soluțiile și serviciile oferite.
  • Pentru că vă informam corect despre posibilitățile de amenajare și apoi despre folosirea/exploatarea acestor produse de lux.
  • Suntem producători de saune de calitate, personalizate, la comandă,ne delimitam clar de produsele de masă, de proveniență și calitate îndoielnică de pe rafturile unelor magazine ieftine tip Do-It-Yourselve.
PROMPTITUDINE
 • Pentru că suntem punctuali și prompți,
 • Pentru că sauna Dvs personalizată poate fi instalată într-un timp foarte scurt,
 • Pentru că vă oferim soluții personalizate în construcția saunei Dvs de vis, proiectare, instalare, garanție și service, promptitudine post- garanție
NE PASĂ DE NATURĂ
 • Pentru că în premiera în România vă oferim în saunele noastre de calitate izolație ecologică din fibre de lemn presate, care ajută la protejarea mediului natural și a sănătății, nu are efect de iritare a pielii.
 • Pentru că ne străduim să utilizăm cât mai puțin lemnul din pădurile din România
 • Materialele noastre de izolație și majoritatea lambriurilor folosite sun fabricate din lemn provenind din păduri administrate conform regulilor de bună exploatare a pădurilor din țările de unde provin: Finlanda, Indonezia, Statale Unite, Germania.
 • Pentru că utilizăm echipamente și accesorii de la o firmă care produce, cercetează și înnovează punând foarte mare accent pe protecția mediului, fiind adeptul dezvoltării durabile și sustenabile.
IBEK
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?