Camere saline

CAMERELE DE RELAXARE
SALINE

Sunt construite din sare de Himalaia și suprafețe moderne sau rustice de lemn, având o temperatură ambientală de cameră, intre 20-23 de grade Celsius. Sarea este prezentă pe pereți în cantitate mare, în plus se poate pulveriza ceața rece de sare sau particule de sare cu ajutorul unui pulverizator mecanic de sare, cu soluție salină sau cu vaporizator/umidificator ultrasonic.

Camerele de sare pot fi dotate cu iluminări ambientale cu fibra optica albă sau colorată pe plafon, tip cer-de-stele, meloterapie prin muzica.

Iluminarea ambientală din spatele sării oferă o cromatică caldă construcției de sare și o ambianță plăcută saunei sau camerei Dvs. saline, având efect puternic de cromoterapie.


Eleganta sare portocalie/roz cu proveniență din minele din Pakistan din care sunt construite pereții iluminați ai camerei de relaxare salina se poate combina pe podea cu sare din Praid sau cu granule de sare de diferite dimensiuni (2-5 mm. sau 5-7 mm diametru). IBEK SAUNE va oferă cea mai sigură și ecologică soluție de construcție a saunelor cu sare și camerelor saline din România. Sigur. Durabil. Fără adeziv. Fără elemente de prindere la vedere.


CAMERE SALINE
Galerie
SAUNE
CU SARE

Încă foarte puțin cunoscută în România, sauna salina/sauna cu terapia de sare începe să intre din ce în ce mai mult în spațiile noastre wellness și SPA private și comerciale. IBEK Saune aduce în casa Dumneavoastră aerul sănătos, magia Sării din Ardeal (Praid) sau din Munții Himalaya (Pakistan). Proiectam, executam și instalam saune cu terapie de sare sau chiar saune mari de sare, atât pentru uz personal/familial cât și pentru uz public. Saunele pot avea loc în interiorul casei Dvs. Sau în exterior, pe curte incorporate în căsuțe exterioare de sauna. Conținutul preponderent de ioni pozitivi din aerul înconjurător este cauza unor indisponibilități fizice, psihice, mentale, insomnia, provocând adesea și slăbirea sistemului nostru imunitar. Cărămida de sare este sursa ionilor negativi, atât de importante în menținerea sănătății și a sistemului imunitar. Vă oferim un climat antiseptic, ușor de inhalat, echilibrat, sănătos, va aducem sănătatea în casa Dumneavoastră, sau în centru Dvs de wellness, fitness, hotel etc.


Sarea încălzită de soba de încălzire din sauna sau de clima din infra sauna degaja ioni negativi readucând echilibrul de ioni din aerul din incinta cabinei de sauna.Sarea prin ioni negativi echilibrează, repară microclima încăperii, ajută la o respirare mai ușoară, optimă. Efectul sării constă și în detoxificarea, egalizarea, energetizarea organismului uman. Inhalarea ionului de calciu produce un efect antiinflamator. Particulele de sare au un efect curativ determinant. Particulele microscopice de clorura de sodiu (sarea) au mărimea de cca.5 microni și pătrund în plămân până la nivelul alveolar cu efect asmotic de îndepărtare a flegmei și ușurează respirația. Între aerosolii din aerul sărat se mai află și ioni de sulfați , nitrați, amoniu, magneziu, natriu, brom, toți aceștia plutind printre picăturile microscopice de apa și completează efectul terapeutic. Saunele Dumneavoastră personalizate de sare se pot construi din sare mai ieftina, din PRAID având un design mai modest la un preț mai accesibil, dar efecte terapeutice similare, sau se pot placa cu o sare de puritate 99% din munții Himalaya la un nivel de preț mai ridicat.


TERAPIE
DE SARE

Saunele IBEK cu terapie de sare se pot construi folosind sare din mina de la PRAID, Ardeal, sau folosind sare pură și colorată din munții Himalaya pentru o satisfacție vizuală superioară, efect premium. Aceste cărămide de sare se pot folosi atât pentru decorațiuni interioare (parte a pereților, pereți despărțitori, placarea pentru scări, folosit ca blat de masa cu iluminare ambientala, cât și pentru construirea cabinelor sau camerelor de sare, a grotelor de sare și a saunelor de sare. Saunele de sare sunt saune din lemn, izolate, cu anumite părți ale peretelui sau în totalitate placate cu cărămizi regulate din sare, încălzite la 50-55 grade cu ajutorul unui cuptor electric (soba de încălzire sauna tradițională) într-un climat uscat.


IBEK
EXOTIC

Denumirea IBEK exotic si premium face referire la tipul şi diversitatea esențelor lemnoase din care se poate confecționa aceasta sauna unică: Lambriul interior şi exterior al acestor saune elegante IBEK, șipcile din care vor fi confecționate elementele de interior (tocul ușii de sticla, băncile, fustele dintre băncuțe, spătarele de bănci, tetierele pentru cap, gărdulețul protector de la soba, grătarul de lemn de podea în saunele private) poate sa fie din lemn de plop alb, abachi african, meranti si eucalipt exotic, cedru roșu canadian, mahon si sapelli, toate atent selecționate şi finisate, fără noduri şi rășină.


Spre deosebire de alți producători, IBEK Saune oferă izolație ecologica din fibre de lemn presate, prietenoasa cu natura, cuie de asamblare din otel inoxidabil, montaj fără elemente de prindere/șuruburi la vedere. Ușa de sticla securizata şi termorezistenta de 8 mm. grosime, fumurie, existând opțiuni pentru foaie de ușa sablata sau clara.

Pentru saune private avem soluția lemnului deschis la culoare: plop alb si abachi tropical pentru spatii uscate sau cu umiditate moderata, pentru saune comerciale şi/sau cu umiditate crescuta (variante de soft/bio sauna) suntem sigur ca veți găsi lemnul preferat dintre următoarele disponibile: cedru roșu canadian cu uleiuri volatile pentru miros, meranti, eucalipt, mahon pentru culori închise şi durabilitate mare.


IBEK
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?