Saune uscate

Saunele IBEK Standard personalizate după preferințele Clientului, adaptate la dimensiunile cerute nu sunt produse făcute în serie ci sunt proiectate şi construite separat pentru fiecare Client în parte, în funcție de caracteristicile spațiului destinat saunei.

READ MORE

Construind saune încă din anul 1994 suntem conștienți de faptul ca anumite situații, proiecte sau amplasări de saune cer materiale lemnoase speciale, de calitate superioara, tratate, adecvate pentru un anumit uz: profesional, exterior, heavy-duty..

READ MORE

Proiectând, realizând şi instalând saune personalizate, atipice din 1994, luând parte practic la nașterea, formarea şi educarea pieței de saune din România, de câțiva ani încoace constatăm cu bucurie, ca pe zi ce trece apar Clienți exigenți, pretențioși şi…

READ MORE

IBEK Saune - Profesionistul saunelor personalizate

IBEK SAUNE își propune sa construiască saune de calitate cu un spirit cât mai apropiat de saunele tradiționale, adevărate, dorite, cunoscute si apreciate de finlandezi. Este îmbucurător ca în ultimele 300 de ani practicarea saunei s-a răspândit în Europa şi în toate colțurile lumii, mai mult de o sută de milioane de oameni practică astăzi ședința de îmbăiere sauna pe glob , iar numărul amatorilor de sauna este zilnic în continuă creștere.

Saunele moderne ale zilelor noastre sunt adevărate temple pentru întreținerea sănătății. Reprezintă şi oferă un lux accesibil pentru petrecerea relaxanta a timpul liber. Cu o experiență din 1994 pe piața saunelor personalizate, noi, echipa de la IBEK Saune știm ca pentru realizarea unei cabine de sauna este loc şi în cea mai mică locuință! Din moment ce ne-ați pus în mișcare imaginația, putem realiza sauna Dumneavoastră privata personalizata.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.