Supi sauna bench protection

TIPUL PRODUSULUI

Ulei parafinic pentru suprafețe de lemn care formează o suprafață rezistentă la murdărie și umezeală. Îngrijirea saunei după metoda finlandeze originală.

DOMENIU DE APLICARE:

Vopsirea băncilor de saună din lemn netratate și tratate anterior cu ulei.
Ulei parafinic de îngrijire pentru bănci de saună tikkurila 250 ml. Care protejează lemnul de murdărie și umiditate, aplicabilă pe suprafețe de lemn se absoarbe în lemn și păstrează aspectul natural al acestuia.

DATE TEHNICE:
  • CULORI: incolor, adâncește culoarea originală a lemnului
  • Grad de luciu:nu este determinat
  • Capacitate de acoperire: 8-15 m2/l/strat. Capacitatea de acoperire reală depinde de calitatea și absorbanța suprafeței, precum și de modul de aplicare.
  • Ambalaje: 0,25 l; 1 L.
  • Mod de aplicare:perie, o cârpă curată
  • Timp de uscare (la 23 °c și umiditate relativă din aer de 50%) : Uleiul se absoarbe în lemn. Gradul de penetrare în funcție de capacitatea de absorbție a lemnului. Uleiul rezidual de pe suprafață trebuie șters cu o cârpă curată.
  • Conținut de substanță uscată: 100%
  • Depozitare: a se feri de îngheț.
  • Cod produs:005 9100
CONDIȚII DE APLICARE:

Suprafața de tratat trebuie să fie uscată și curată. Temperatura aerului să fie cel puțin +5 °c, iar umiditatea relativă sub 80%

SUPRAFEȚE DIN LEMN NOI ȘI NETRATATE:

Îndepărtați praful și murdăria. Se umezește suprafața ușor cu un jet de apă și apoi se lasă să se usuce. Se șlefuiesc „firele de păr” și se îndepărtează praful format în timpul șlefuirii.

APLICARE:

Produsul se aplică pe suprafață cu o pensula de sau cu o cârpă curată, apoi se lasă ca uleiul să se absoarbă în lemn. Pentru speciile de lemn foarte absorbante tratamentul se repetă din nou. Uleiul rezidual pe suprafața se șterge cu o cârpă curată. Sauna se încălzeșet și uleiul ce rămâne în continuare pe suprafață.

CURĂȚARE ȘI ÎNTREȚINERE:

Suprafața tratată poate fi curățată cel mai devreme la o lună după tratament. Suprafața se curăță cu detergent supi saunapesu (la 5 litri de apă se adaugă 100–200 ml detergent). Petele de murdărie se spală cu detergent nediluat. Pentru albire suprafețele se spală cu un amestec de 1:1 agent de curățare supi saunapesu și apă. Se lasă 15 minute timp de acționare, apoi suprafața se clătește bine. Dacă este necesar se aplică un nou strat de ulei de îngrijire supi.

CURĂȚAREA UNELTELOR DE VOPSIT:

Înainte de curățare se șterge cât mai mult ulei posibil de pe unealtă, apoi se curăță cu apă sau cu pensselipesu.

CONȚINUT DE COMPUS ORGANIC VOLATIL (COV):

Valoarea limită ue pentru acest produs (categorie/subcategorie): a/f, 130 g/l (2010).

Produsul conține mai puțin de 130 g/l cov.

CATEGORIE DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ:

Nu este clasificat ca fiind periculos. Protecția mediului și regimul deșeurilor: Cutiile uscate și goale pot fi reutilizate sau eliminate în conformitate cu prevederile locale. Deșeurile lichide trebuie transportate în locurile de stocare a substanțelor periculoase. Informațiile de mai sus, bazate pe teste de laborator și experiență de punere în aplicare, intră în vigoare la data menționată pe produs Calitatea produsului este garantată de sistemul nostru de operare conform cerințelor standardelor iso 9001 si iso 14001. Ca firmă producătoare nu ne asumăm nici o răspundere pentru orice daune provocate de o aplicare neconformă instrucțiunilor sau utilizare contrară destinației. Producătorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral și fără o notificare prealabilă informațiile publicate.

SUPI SAUNA BENCH PROTECTION
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?