Supi sauna wax

TIPUL PRODUSULUI

Produs de îngrijire lemn pe bază de ceară naturală, pentru protejarea suprafețelorinterioare din lemn în saune. Se absoarbe în lemn, formează o suprafață rezistentă la umiditate și murdărie a acestora.

DOMENIU DE APLICARE:

Este potrivită pentru a îngriji: bănci de saună, acoperiri de pereți și tavane, uși și ferestre în saune. Culoarea asigură un aspect unic și special pentru interiorul și exteriorul saunei. În interior pot fi aplicate chiar și mai multe culori, decorul este limitat doar de imaginația noastră

DATE TEHNICE:
 • Baza: EP
 • CULORI: Lacul pentru interior poate fi colorat conform etalonului color 3441-3451. Culori originale: negru, alb și gri.
 • Grad de luciu:nu este specificat
 • Emisia de noxe a materialelor de construcții: certificat m1
 • Capacitate de acoperire: 10–13 m2/l/strat, în funcție de specia de lemn
 • Ambalaje: 0,225 l; 0,9 l. Culori de fabricație: 1/3 l si 1 l.Diluant: apă
 • Aplicare:pensulă-burete, burete sau pensulă cu peri sintetici.
 • Timp de uscare (la 23 °c și umiditate relativă din aer de 50%) : Uscat fără aderare praf 30 minute – 1 oră, gata de utilizare după 24 de ore.
 • Conținut de substanță uscată: aprox. 240%
 • Depozitare: a se feri de îngheț.
 • Cod produs: 0017060-63
CONDIȚII DE APLICARE:

Suprafața de vopsit trebuie să fie uscat și curat. În timpul vopsirii și uscăriitemperatura aerului să fie peste +5 °c, iar umiditatea relativă a aerului nu trebuie să depășească 80%.

SUPRAFEȚE DIN LEMN NOI ȘI NETRATATE:

Îndepărtați praful și murdăria. Se umezește suprafața ușor cu un jet de apă și apoi se lasă să se usuce. Se șlefuiesc „firele de păr” și se îndepărtează praful format în timpul șlefuirii.

SUPRAFEȚE DIN LEMN VECHI

Se spală suprafață cu agentul de curățare supi saunapesu, respectând instrucțiunile de utilizare. Se clătește bine suprafața și se lasă să se usuce. După o șlefuire ușoară se îndepărtează praful de pe suprafață. După aplicarea produsului, acoperirile anterioare neîndepărtate au ca rezultat final o suprafață mai lucioasă. Pe suprafețe tratate anterior cu ulei (de ex. Ulei de îngrijire bănci supi) este aplicabil numai după uzura totală a stratului de acoperior anterior. Înainte de aplicare a se spăla cu grijă pardoseala, deoarece supi szauna wax se absoarbe ușor în rosturi.

APLICARE:

Înainte și în timpul utilizării amestecați bine supi sauna wax. Se aplica un strat de ceară, în direcția lungimii fibrelor. Cu o singură ocazie aplicați doar o cantitate de produs care poate fi absorbită de suprafață. Ceara este lichidă, de aceea trebuie utilizată un burete sau o pensulă-burete. Produsul în exces are ca rezultat o suprafață uleioasă. În vederea conformității de culoare se recomandă înainte de efectuarea unui test de aplicare pe o suprafață redusă, ascunsă. Efectul color final este în funcție de specia de lemn. Se evită suprapunerile de straturi, pentru obținerea unei culori uniforme se tratează de o singură dată suprafețe mici sau 1-2 panouri din lemn. Sauna poate fi utilizată numai după preîncălzire și o ventilație adecvată. Pentru ceruirea lemnului tratat termic se recomandă produsul colorat conform codului supi sauna wax tvt 318r.

CURĂȚARE ȘI ÎNTREȚINERE:

Suprafața tratată poate fi curățată cel mai devreme la o lună după tratament. Dacă este necesar, suprafața se curăță cu detergent supi saunapesu (la 5 litri de apă se adaugă 100–200 ml detergent).

CURĂȚAREA UNELTELOR DE VOPSIT:

Imediat după utilizare uneltele de vopsit se spală cu apă și săpun. Produsul uscat se îndepărtează cu lichidul de curățare unelte tikkurila.

CONȚINUT DE COMPUS ORGANIC VOLATIL (COV):

Valoarea limită ue pentru acest produs (categorie/subcategorie): a/f, 130 g/l (2010). Produsul conține mai puțin de 130 g/l cov.

CATEGORIE DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ:

Nu este clasificat ca fiind periculos. Protecția mediului și regimul deșeurilor: Cutiile uscate și goale pot fi reutilizate sau eliminate în conformitate cu prevederile locale. Deșeurile lichide trebuie transportate în locurile de stocare a substanțelor periculoase. Informațiile de mai sus, bazate pe teste de laborator și experiență de punere în aplicare, intră în vigoare la data menționată pe produs Calitatea produsului este garantată de sistemul nostru de operare conform cerințelor standardelor iso 9001 si iso 14001. Ca firmă producătoare nu ne asumăm nici o răspundere pentru orice daune provocate de o aplicare neconformă instrucțiunilor sau utilizare contrară destinației. Producătorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral și fără o notificare prealabilă informațiile publicate.

SUPI SAUNA WAX
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?