Supi saunapesu

TIPUL PRODUSULUI

Agent de curățare acid, cu de efect albire și de dizolvare a calcarului. În ciuda caracterului acid este un detergent slab, nu provoacă coroziune. Precauția este totuși necesară dacă suprafețele din saună se curăță cu osoluție concentrată a detergentului. Nu se utilizează împreună cu materiale care conțin clor. Dezinfectează și deschide culoarea lemnului – dizolvă calcarul.

DOMENIU DE APLICARE:

Saune și spații umede

DATE TEHNICE:
  • Ambalaje: 0,50 L; 1 L.
  • Diluant: Apă
  • Raport de amestecare: În funcție de gradul de murdărire 100–200 ml lichid de curățare amestecat cu 5 litri de apă. Ph-ul soluției gata amestecate este de aprox. 2
  • Unelte de cutățare : burete, perie.
  • Densitate:1,03 KG/L (ISO 2800)
  • Depozitare: a se feri de îngheț.
  • Cod produs:001 7099
UTILIZARE:

Suprafața de tratat trebuie să fie uscată și curată. Temperatura aerului să fie cel puțin +5 °c, iar umiditatea relativă sub 80%.

CURĂȚARE, DOZARE:

În funcție de gradul de murdărire 100–200 ml lichid de curățare amestecat cu 5 litri de apă. Îndepărtarea depunerilor de calcar: Se utilizează soluția de 10–15% a detergentului. În cazul și petelor calcaroase persistente produsul se utilizează fără diluare.Înălbirea băncilor de saună din lemn: Soluția de curățare saună supi se amestecă în proporție de 1:1 cu apă, și apoi se lasă soluția să impresioneze suprafața timp de 15 minute.

CURĂȚAREA UNELTELOR DE VOPSIT:

Uneltele de curățare se spală cu apă curată.

CATEGORIE DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ:

CAUSTIC, C. CONȚINE: ACID FOSFORIC <5%. Produce arsuri grave. A se păstra în loc închis și inaccesibil copiilor. A nu inhala gazul/fumul/vaporii/stropii produși. A se purta echipament de protecție corespunzător, mănuși și mască de protecție a ochilor/feței. În caz de contact cu ochii, se spală imediat cu foarte multă apă și se contactează medicul. A se îndepărta imediat hainele contaminate. Se utilizează numai în spații bine ventilate. În caz de accident sau dacă nu vă simțiți bine să cheamă imediat medicul. Atunci când este posibil, eticheta trebuie prezentată.

PROTECȚIA MEDIULUI ȘI REGIMUL DEȘEURILOR:

Nu este clasificat ca fiind periculos. Protecția mediului și regimul deșeurilor: Cutiile uscate și goale pot fi reutilizate sau eliminate în conformitate cu prevederile locale. Deșeurile lichide trebuie transportate în locurile de stocare a substanțelor periculoase. Informațiile de mai sus, bazate pe teste de laborator și experiență de punere în aplicare, intră în vigoare la data menționată pe produs Calitatea produsului este garantată de sistemul nostru de operare conform cerințelor standardelor iso 9001 si iso 14001. Ca firmă producătoare nu ne asumăm nici o răspundere pentru orice daune provocate de o aplicare neconformă instrucțiunilor sau utilizare contrară destinației. Producătorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral și fără o notificare prealabilă informațiile publicate.

SUPI SAUNAPESU
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?