Descrierea
Proiectului
Aroma-soft Sauna IBEK pentru uz public, heavy-duty, rustica, cu acoperis tesit si stalpuri, perete din piatra naturala. Interior sauna pereti placati cu panele “Tyrol” de 21 mm. grosime din lemn de molid finlandez cu noduri, termotratat, rustic: antichizat moderat, periat, cu fibra scoasa in relief, amplasate pe orizontala. Structura banci meranti exotic dur, sezuturile bancilor saunei sunt confectionate din lemn de plop finlandez thermowood/termotratat, fara noduri. Structura de pereti si tavan de 120 mm grosime, cu 80 mm. Izolatie ecologica din fibre de lemn presate, sistem de doua sobe de incalzire sauna Harvia.

Sauna femei:

Sauna uscata IBEK pentru uz profesional sustinut, personalizata pe trei trepte de banca.Placare sauna si bancile saunei confectionate din lemn de plop finlandez alb, fara noduri. Sistem de sobe de incalzire sauna Harvia Club heavy-duty, izolatie ecologica din fibre de lemn presate, iluminare ambientala cu leduri in tavan, iluminare ambientala cu 350 punctulete de fibra optica alba tip “cer-de-stele” pe tavanul saunei.

Sauna barbati:

Sauna uscata IBEK pentru uz comercial intens, personalizata pe trei trepte de banca.Placare sauna si bancile saunei confectionate din lemn de plop finlandez thermowood, fara noduri. Sistem de sobe de incalzire sauna Harvia Club heavy-duty, izolatie ecologica din fibre de lemn presate, iluminare ambientala cu leduri in tavan, iluminare ambientala cu 350 punctulete de fibra optica colorata tip “cer-de-stele” pe tavanul saunei.
Categorii: Interior DesignTiling
Destinatie: Uz comercial/hotelier, centru Spa
Tip saune: Sauna aroma-soft, 60-65 grade Celsius
Saune uscate la temperaturi de 85-90 grade Celsius
Dimensiune aroma sauna: 5000 mm.x 4000 mm,
Sauna barbati: 4800 mm.x 5000 mm
Sauna Femei: 4500 mm.x 4500 mm.
Putere soba incalzire: Sauna Femei: 33 kW, 380V
Sauna Barbati: 2x20 kW, 380V
Sauna Aroma: 2x11 kW, 380V
Capacitate aroma sauna: Sauna barbati: 26-30 persoane,
Sauna femei: 26-30 persoane
Sauna Aroma: 20-24 persoane
Locatie: Targu Mures, MS
Proiect 4
Galerie
cauți un expert în
contrucție de saune?