Descrierea
Proiectului
Aroma-soft Sauna IBEK pentru uz public, heavy-duty.Interior sauna pereti placati cu panele “Tyrol” de 21 mm. grosime din lemn de molid finlandez cu noduri, termotratat, rustic: antichizat moderat, periat, cu fibra scoasa in relief, amplasate pe orizontala. Structura banci meranti exotic dur, sezuturile bancilor saunei sunt confectionate din lemn de pin finlandez thermowood/termotratat, cu noduri.

Structura de pereti si tavan de 120 mm grosime, cu 80 mm. Izolatie ecologica din fibre de lemn presate, Cromoterapie digitala cu telecomanda, iluminare ambientala cu leduri in spatarul bancilor, iluminare ambientala cu fibra optica colorata tip “cer-de-stele” pe tavanul saunei.
Soba de incalzire sauna Harvia Club Combi pentru bio-soft sauna cu functie de generare abur si posibilitate de setare umiditate relativa.

Sauna uscata IBEK pentru uz public, heavy-duty: Front sauna din sticla securizata, termorezistenta, clara, de 8 m grosime. Interior sauna placat cu panele “Tyrol” de 21 mm. grosime din lemn de molid finlandez cu noduri, termotratat, rustic: antichizat moderat, periat, cu fibra scoasa in relief, amplasate pe orizontala. Structura banci meranti exotic dur, sezuturile bancilor saunei sunt confectionate din lemn de pin finlandez thermowood/termotratat, cu noduri.
Structura de pereti si tavan de 120 mm grosime, cu 80 mm. Izolatie ecologica din fibre de lemn presate. Soba incalzire sauna tip “butoi”, HARVIA LEGEND cu 120 kg. pietre vulcanice, cu degajare mare de caldura, aparator soba in forma de cercuri concentrice din lemn de plop termotratat. Izolatie ecologica din fibre de lemn presate.
Categorii: Interior Design
Destinatie: Uz comercial/hotelier, centru Spa
Tip sauna: Sauna aroma-soft, 60-65 grade Celsius,
Sauna uscata la temperaturi de 85-90 grade Celsius
Dimensiune saune: Aroma sauna 3800 mm.x 2100 mm,
Sauna: 3200 mm.x 3000 mm
Putere soba incalzire: Aroma sauna 11 kW, 380V,
Sauna 11 kW, 380V
Capacitate sauna: Aroma sauna: 8-10 persoane,
Sauna: 8-10 persoane
Locatie: Paltinis.Sibiu
Proiect 5
Galerie
cauți un expert în
contrucție de saune?