Ciubare încălzite confecționate din lemn autothon

CIUBARE/BUTOAIE INCALZITE,
CONFECTIONATE DIN LEMN AUTOHTON

Ciubarele de îmbăiere in apa calda sunt manufacturate in Harghita la Odorheiu Secuiesc, din lemn autohton, romanesc, de cea mai buna calitate, corp ciubar cu doage de 45 mm grosime, avand cercuri din oțel inoxidabil cu șuruburi de strângere, ajustabile. Bancile aranjate perimetral, din lemn de molid autohton în interiorul ciubărului pentru 4-10 persoane.

Ciubarele au dimensuni intre 1600-2200 mm diametru, în funcție de capacitatea ciubarului, gard protector din molid amplasat între spațiul de îmbăiere/bancute si soba, scara de acces cu balustrada, soba de încălzire pe lemne submersibila, din otel inoxidabil de uz salin,si pentru apa sarata, coș de evacuare fum din oțel inoxidabil,, capac, lopata, paleta larga de culori exterioare pentru ciubar.


Ciubarul poate fi dotat cu diferite accesorii: suport pentru sticle și pahare, elemente de protecție/capac din lemn pentru protejarea ciubarului. Pentru o durabilitate bună și un

“look” modern folosim lemn de molid atent selectat din care obținem produse de dogărit de înaltă calitate, manufacturate de către meșteri cu aprofundate cunoștințe și experiența în prelucrarea lemnului, în meșteșugul dulgheritului și dogăritului. Pentru o durabilitate bună și un “look” modern folosim lemn de salcâm atent selectat din care obținem produse de dogărit de înaltă calitate, manufacturate de către meșteri cu aprofundate cunoștințe și experiența în prelucrarea lemnului, în meșteșugul dulgheritului și dogăritului.


CALITATE PRIN
TRADIȚIE

Confecționăm la comanda și alte dimensiuni de butoaie și ciubare ( 10-16 persoane), personalizate, atipice, rotunde sau ovale, natur sau tratate cu ulei protector pentru conservare și o funcționare ireproșabilă. Exista câteva produse alternative pe piața din diferite materiale, oferite de firme cu diferite niveluri de experiență în materie de butoaie și din lemn de proveniență îndoielnică. Dorind să vă oferim cea mai buna calitate și în materie de elemente wellness outdoor, consultându-ne cu meșteri cu tradiție și experienţa în aceasta arta meșteșugărească, am ajuns la concluzia ca butoaie și ciubare de înaltă exigență și durabile pot fi și merită confecționate doar folosind materiale lemnoase de prima calitate coroborat cu experiența în știința și tehnologia construirii unor elemente de dogărit.


BUTOAIE DIN LEMN
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?