Ciubare originale Finlandeze Premium: KIRAMI

BUTOAIE DE ÎMBĂIERE
ÎNCĂLZITE FINLANDEZE

Fabricate numai din esențe lemnoase de cea mai bună calitate, butoaiele încălzite construite în stil tradițional scandinav va promit o ambianta relaxanta și naturala în aer liber pe tot decursul anului: fie primăvara timpurie, o seară toridă de vară, zile friguroase de iarna cu temperaturi sub -10 grade sau zile ploioase și întunecate de ceața de toamnă.

Aceste produse de îmbăiere originale sunt ușor de întreținut, având costuri de funcționare minime și nu în ultimul rând pot împodobi curtea sau gradina pensiunii sau centrului Dumneavoastră de SPA privat alături de sauna de exterior, dușul tampa/soc, cada de tip hidromasaj și sauna.


Butoaiele încălzite la 35-43 grade Celsius aburind oferă o posibilitate excelenta de relaxare intimă dar și de socializare reconfortantă sub cerul liber.

IBEK Saune vine în întâmpinarea exigentelor Dumneavoastră de îmbăiere cu produse de calitate superioara din lemn de pin finlandez thermowood, tratat termic de la renumitul producător finlandez de butoaie premium Kirami dar va oferă și butoaie încălzite personalizate, la comanda conform dimensiunilor și proiectelor speciale ale Dvs. de 4, 6,8,10 sau chiar 20 de persoane manufacturate atent din lemn de salcâm de cea mai buna calitate de meșteri dogari cu mare experienţa în materie de selectare și prelucrare a lemnului.


CE ESTE
CIUBARUL ÎNCĂLZIT

Există multe sinonime sau denumiri folosite pentru acesta forma de îmbăiere în ciubare sau butoaie exterioare în apa caldă cum ar fi ; Hot tub (numele original și inițial al acestor butoaie încălzite, încă din anii `60), Geyser, Bathtub, Furo sau ofuro (în cultura de îmbăiere japoneza), Barrel Bath, Hotspring sau Nomad-spa. Toate acestea sunt denumiri al acestui produs de dogari de calitate -din lemn ales cu grijă și construit cu măiestrie- pe care avem placarea să vă oferim, ajutându-vă să beneficiați de acest produs și de o îmbăieri confortabile și sigure în hot-tubul Dumneavoastră privat. Hot tub-ul poate fi suprateran sau incorporat într-un postament din lemn de salcâm, pin termotratat sau sapelli/mahon, în deck sau terase, putând fi proiectate amenajări personalizate în funcție de nevoile și exigența fiecărui Client.


HOT-TUB KIRAMI
THERMOWOOD

Cele mai vândute și cerute produse în aceasta categorie de Nomad-spa sunt ciubarele încălzite din lemn tratat termic, provenite din finlanda echipate cu sobe de încălzire pe lemne amplasate în afara butoiului, cu alimentare externă.

Sobele de încălzire sunt construite din aluminiu de uz marin putând fi folosite și pentru îmbăiere în apa sărată, poziția externă a sobei lăsând mai mult loc în interiorul ciubarului pentru amatorii de senzații tari și exotice. Thermowood-ul este un lemn foarte elegant și durabil în uz exterior iar soba pe lemne de înaltă calitate face fața oricărei ape tratate iar opționalele de capac din diferite materiale: lemn, lemn thermowood, prelata sau material plastic pot proteja hot-tub-ul Dvs de zăpada, ploaie și frunze ajuta foarte mult în a menține apa la o temperatura rezonabila. Ce este tratarea termică? Care este rolul ei? Caracteristicile materialelor thermowood variază de cele ale lemnului netratat. Butoaiele din lemn tratat termic nu se usucă ca ciubarele din molid natur, pe de alta parte pot sa lăcrimeze și sa curgă în cazul în care au stat dezgolite și nu au fost folosite o lunga perioada de timp, însă când se umplu cu apa se vor umfla ca butoaiele din lemn “normal”, netratat termic.


Procedura de tratare termică Thermowood este o metoda speciala de prelucrare a lemnului conform unei tradiții finlandeze la temperaturi înalte și aburi fără a folosi chimicale. Procesul crește stabilitatea dimensionala și durabilitatea biologica a lemnului, elimină orice urmă de rășină din structura lemnului, reduce conductivitatea termică. Astfel lemnul tratat termic (thermowood) devine un izolant termic superior având o umiditate constantă de approx. 4%.

Materialul lemnos este tratat termic la 180-230 grade Celsius, într-o camera cu aer fierbinte și abur. Metoda generează transformări favorabile în calitatea lemnului, deoarece grupările hidroxilice din lemn sunt distruse sub acțiunea căldurii. Astfel lemnul devine mai rezistent la intemperii. Tehnologia este superioara deoarece nu se folosește tratament chimic, este prietenoasa cu natura, după procedura ieșind un material ecologic, care rezistă la umiditate, devine un termoizolant foarte bun și este mai rezistent mucegăirii.


BUTOAIE KARIMI
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?