Dușuri emoționale

SENZAȚIE DE
PLOAIE TROPICALĂ

Nici dușurile nu au scăpat de evoluția tehnologiei care cuprinde lumea wellness. Dușurile tradiționale, simple cu forme pătrăţoase sunt completate de dușuri cu un design mai atrăgător, cu forme fluide și curbe construite din materiale novatoare de poliuretan și polistiren sau EPS, hidroizolate și placate cu mozaic sau marmura.

Dușul multifuncțional/emoțional este un complex de dușuri care îmbina jocul apei cu jocul de lumini și diferitele arome ( eucalipt, menta, maracuja etc.) Parcursul are trei zone distincte cu funcții diferite în care apa este într-o permanenta schimbare de forma și temperatura, ambientul fiind completat de luminile care se schimba la fiecare funcție în parte, alternând culorile calde ( galben, portocaliu) cu cele reci, (verde, albastru).


Funcțiile dușului redau senzația de ploaie tropicala, ceata rece, având și hidromasaj lateral, toate acestea stimulând circulația sangvina în tot corpul. Acest efect de relaxare oferite de jeturi de apa este completat de jocul de lumini programate, de aromele/mirosurile care le însoțesc. Denumirea de dușuri senzații /emoționale vine de la combinația intre terapia cu jeturi de apa, jocul cromatic și aromaterapia folosită. Platanele dușurilor ( rotunde sau pătrate, la alegere ) sunt confecționate din fibra de sticla pe ele fiind fixate tehnicile pentru „Ceata Rece” și „ Ploaie Tropicala”. Pe părțile laterale în zona de „Ceata Rece” se montează 6 duze de hidromasaj cate 3 pe fiecare parte.


cauți un expert în
contrucție de saune?