Sare de himalaya

DETALII

Aspectul special al sării naturale şi iluminarea din spate a sării, de nuanţă portocalie-roșie conferă o nouă dimensiune designului interior şi decoraţiunilor interioare din sare. Ca material de construcție sarea de Himalaya este disponibilă sub formă de cărămizi, placi , blocuri, bulgări și granule de diferite dimensiuni. Acest material natural de construcție nou și unic poate fi folosit atât ca placare iluminata pe perete, ca mascare elegantă a radiatoarelor cât şi pentru construcţia pereților despărțitori, de compartimentre. Este recomandat pentru locuințe, birouri, grădinițe, multe domenii și facilitați de wellness.

EFECTELE FIZIOLOGICE

Pe lângă beneficiile estetice, sarea are și efecte sedative, liniștitoare. Datorită jocurilor plăcute de lumini al culorilor naturale, cristalele de sare de Himalaya au un efect plăcut asupra stării noastre mentale și emoționale. Mai mult decât atât, aerul devine mai bogat în ioni negativi! Din acest motiv, experimentăm același prospețime revigorantă ca pe malul mării, la munte sau în apropierea cascadelor. Studiile științifice au arătat că pe măsură ce există mai mulţi ioni negativi în aer, cu atât starea noastră generală este mai bună! Materialele de construcţii naturale, din cristale de sare de Himalaya oferă magia jocurilor de culori și lumini atât în mediul familial cât şi la locul de muncă. În general, cu cât este mai subțire stratul de sare, cu atât are o culoare mai deschisă. Plăcile cu grosimea de 5 cm sunt ideale pentru construcții ilumiate din spate. Din punct de vedere tehnic, o mulțime de soluții arhitecturale sunt posibile, imaginația Dvs. nu este îngrădită. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați cu încredere. Alte specialităţi din gama largă a ofertei noastre de cristale de sare din Himalaya sunt lămpile de mari dimensiuni, cărămizile pentru cuptor-grătar, precum şi sarea de masă fabricată pentru utilizare alimentară, cu licență de comercializare în Ungaria.

UN MIRACOL OFERIT DE NATURĂ

Nu se știe exact cu câte mii de ani în urmă, strămoșii noștri au luat pe umeri coșurile și târnăcoapele lor pentru a extrage sarea din mină. Cu toate acestea, istoricii sunt de acord că a fost un moment magic care a schimbat pentru totdeauna cursul istoriei, deoarece sarea a asigurat pentru vânătorii și culegătorii preistorici oligoelemente şi minerale valoroase. Din cele mai vechi timpuri şi până în secolul al 19-lea sarea a fost considerată „aurul alb” ceea ce arată marea valoare de piață a sării din vremurile trecute. De exemplu, misticul german Sf. Hildegard von Bingen (1098–1179) în scrierile sale asupra sănătății a menționat deja pe atunci importanța sării în aprovizionare corpului cu al echilibrului de apă din organism, și pentru sănătatea sistemului nervos, digestiv și osos. Savanții islamici au făcut, de asemenea recomandări bazate pe raţionamente similare: „Să începem şi să terminăm masa cu sare, astfel scăpăm de 72 boli şi de Răul.” (Al-Kafi, vol. 6). Inhalarea de ierburi medicinale sărate, de usturoi și condimente are o tradiţie îndelungată în practica străveche a femeilor lecuitoare. Inițial s-au preparat săruri aromatice ca şi cei bogaţi să primească la fiecare masa un pic de „leac”. Sarea preia perfect nu numai gustul ingredientelor dar şi , dar și uleiurile benefice și stimulante. Pentru ca să contribuim şi noi la revigorarea acestei tradiții, pentru prepararea sărurilor aromatice clasice vă furnizăm materii prime excelente din munţii Himalaya. Ca dumneavoastră să beneficiați de experienţa stării de spirit bogate în energie, oferită de nutriţie de mii de ani, am căutat ultimele săruri naturale din lume și am găsit în nordul Pakistanului sarea cristalină de Himalaya, de o aromă unică, bogată în minerale și oligoelemente. Sarea de Himalaya este una dintre cele mai minunate descoperiri medicale ale vremurilor noastre. Această sare curată, cristalină s-a format atunci când marea preistorică – unde după teoriile oamenilor de știință a apărut viaţa – s-a secat sub efectul radiaţiei solare, iar sarea din apă, sub presiunea enormă a straturilor suprapuse în urma mișcărilor tectonice, a format blocuri cristaline. Acest proces a avut loc în timpul formării lanțului muntos Himalaya acum aproximativ trei sute de milioane de ani. Structura cristalină a sării nepoluate din ocean este păstrată şi acum, fiind cea mai pură sare şi cu efectul salin cel mai benefic de pe Pământ.

AGENT DE CURĂȚARE A PIELII

Sarea de masă de Himalaya este preferinţa consumatorilor orientați către un mod de viața sănătos Sarea este la fel de indispensabilă pentru organismul uman precum apa: pentru a-şi menține funcționarea continuă organismul trebuie să conțină întotdeauna aproape o jumătate de kilogram de sare. Sarea este esențială pentru funcționarea normală a metabolismului, comunicarea electrică biochimică între celulele și joacă un rol important în absorbția apei și mineralelor de către organism. Sarea cristalină de Himalaya pură conține 84 de minerale şi elemente naturale care sunt esențiale pentru menţinerea sănătăţii organismului uman. Sarea de Himalaya poate fi folosită atât pentru gătitul mâncărurilor cât şi pentru condimentarea alimentelor crude. Are un gust mai bun decât orice alt tip de sare, iar faptul este că este naturală și liberă de orice aditivi chimici, o face cea mai sănătoasă pentru consumul de zi cu zi.

ALTERNATIVĂ SĂNĂTOASĂ

Acumularea de celule epiteliale moarte fac ca pielea să devină dură şi zbârcită. Îndepărtând straturile superioare ale celulelor deshidratate prin frecare (așa-numita descuamare), pielea respiră, devine mătăsoasă – întinereşte. Granulele de sare de Himalaya sunt cei mai eficienti agenți de exfoliere. Particulele fine de sare curăţă mai bine din porii decât orice săpun sau detergent, respirația pielii devine mai ușoară.

Principalele avantaje ale utilizării sării pentru exfoliere:

  • Sarea de Himalaya curăţă pielea mai bine decât săpunul sau detergenţii.
  • Înlătură celulele deshidratate, moarte și împrospătează pielea.
  • Curăţă temeinic porii, ceea ce face ca pielea să respire mai ușor.
  • Stimulează circulația sângelui și elimină din piele toxinele acumulate în fiecare zi.
  • Ajută la regenerarea pielii, astfel încât pielea arată mai tânără.
  • Întărește și destinde țesuturile pielii.
LĂMPI

Lampa din sare este un dispozitiv care măreşte eficienţa terapiilor calmante cu sare aplicate de mii de ani. Aceste lămpi din sare au multe efecte medicale benefice. Dacă vă preocupă îmbunătățirea stării de sănătate, trebuie să încercaţi folosirea lămpii din sare. Lămpile din sare sunt făcute cristale de sare gemă de diferite culori – roşu, roz, portocaliu și alb – sau cu modele în dungi. În timpul funcționării, prin încălzirea sării degajă în aer ioni negativi importanţi pentru sănătatea noastră. Ionii negativi purifică aerul, îmbunătățesc acuitatea vizuală, promovează vindecarea.

CUM SE FABRICĂ O LAMPĂ DIN SARE?

Rocile provin din diferite zone ale Pakistanului şi munţilor Himalaya. Cristalul de sare decupat și şlefuit intensifică luminile. Blocul de sare g este prevăzut cu o lampă, bec și comutator. Când becul încorporat se aprinde, lampa emite o lumină liniștitoare, caldă.

EFECTUL BENEFIC AL LĂMPI DIN SARE:

Lampa din sare este excelentă pentru iluminatul pe timp de noapte și asigură un somn odihnitor, liniștit, mediu curat și sănătos în cameră. Acest iluminat este benefic şi la locul de muncă de, deoarece îmbunătățește concentrarea, reduce oboseala și stresul. In plus, diminuează radiațiile echipamentelor de birou, în special cea a ecranelor de computer. Lampa din sare atenuează impactul luminilor artificiale. Reduce reacțiile alergice în apartament.

BENEFICIILE SUPLIMENTARE INCLUD:

În instituțiile de sănătate – săli de așteptare, saloane pentru pacienți, sanatorii, etc. – lămpile din sare creează o atmosferă plăcută. Lămpile sunt de asemenea utile în procesul de vindecare a bolnavilor în curs de recuperare. Reduc stresul, au efect liniștitor și relaxant. Pot fi utilizate de asemenea excelent în unități de alimentație, unde este permis fumatul, deoarece lampa din sare reduce efectele neplăcute ale fumului stătut (permanent). Absoarbe cantitatea prea mare de ioni pozitivi generaţi de fum. Lampa din sare este utilizată în terapia de culori. Lumina liniștitoare ajută remedierea tulburărilor nevrotice sau cauzate de insomnie.

CONCLUZII:

Lampa din sare poate fi utilizată pentru a restabili şi conserva calitatea naturală a aerului, pentru a asigura o atmosferă plăcută, precum şi pentru a favoriza recreerea, buna dispoziţie şi un mediu plăcut. Dacă suferiţi de stres și de anxietate, sau pur și simplu doriţi doar să creaţi o atmosferă relaxantă în casa Dvs., vă stăm la dispoziție cu oferta noastră de lămpi din sare!

IBEK
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?