Saune finlandeză originală Harvia

SAUNE FINLANDEZE
PREMIUM ȘI DE LUX

Pe lângă modelele personalizate, fabricate la comandă la Odorheiul Secuiesc din 13 tipuri de lemn, acum avem onoarea de a vă oferi şi originalele saune uscate finlandeze PREMIUM şi de LUX, al renumitului producător finlandez HARVIA, cu o experiență de 52 ani în materie de construcție de saune şi sobe de încălzire saune.


Aveți la îndemâna saunele Rondium, Rubic, sau saune mici “de baie/bathroom saunas”, produse şi lucrate la cel mai înalt nivel de finisaj, din lemn de plop alb finlandez, plop termurator – sau arin tratat termic, thermowood sau cu interioare moderne, drepte sau rotunjite: VENTURA, SOLAR, FUTURA, EXCLUSIVE şi FORMULA, din lemn de abachi, plop finlandez, plop thermowood, cu inserții de aluminiu pe exterior, fâșii de lemn elegante sau suprafețe mari vitrate.


60 DE ANI
EXCELENȚĂ

Peste 60 de ani de îmbăiere sauna cu HARVIA – De-a lungul timpului renumitul producător HARVIA a dezvoltat o gama variata de saune si sobe de încălzire sauna pentru nevoile majorității utilizatorilor, oferind soluții pentru cele mai utilizate tipuri de sauna.

Ținând cont de nevoile pieței şi de calitatea mereu îmbunătățită, Harvia a ajuns sa fie lider în materie de producție de încălzitoare sauna şi un important jucător pe piața saunelor.

Colecția cuprinzătoare HARVIA oferă aproape orice, de la produse de serie de înaltă calitate până la soluții de saune interioare scumpe, personalizate şi unice sau oaze de relaxare/saune exterioare după nevoile exigente ale clienților.


GAMA
HARVIA
RONDIUM

Modelul de sauna HARVIA Rondim, este alegerea perfecta a celor care doresc sa se răsfețe într-o sauna eleganta, moderna.

Ușa dubla, arcuita, ornamentele exterioare din otel inoxidabil șlefuit si iluminările cu tehnologie LED completează imaginea de sauna stilata.

Elementele decorative pe peretele exterioare confecționate din otel inoxidabil oferă un “look” modern.

Chiar şi rama de baza a saunei este acoperita cu elemente din otel inoxidabil detaliu care oferă rezistenţă şi protecție împotriva murdăriei la nivelul solului.


Panelele exterioare pot fi comandate din Plop termotratat (Thermowood),plop alb şi arin, interiorul saunei fiind confecționat din lemn de plop alb.

Interiorul/mobilierul Exclusive al saunei, cu băncuțe detașabile este confecționat din lemn de abachi tropical si plop termotratat.

Peretele decorativ de piatra din spatele sobei da un contrast stilat saunei şi oferă protecție peretelui în timpul stropirii pietrelor.

Sobele de sauna HarviaTopclass Combi sau tip “steamy”, cu funcție de vaporizare suplimentară sunt încălzitoare versatile pentru cei care prefera o sauna soft, cu umiditate crescuta şi temperatura mai joasa.


RUBIC

Modelul Harvia Rubic unește metalul, lemnul şi suprafețele vitrate într-un întreg armonios.

Profilurile metalice robuste care îmbracă colţurile saunei oferă o imagine de sauna cubica, moderna.

Exteriorul saunei este placat deasupra lemnului de culoare de fond neagra cu panele rectangulare din lemn de plop, arin sau plop thermowood.

Suprafețe vitrate de sticla securizata si termorezistenta sunt folosite ca front al saunei, grilaje/parasolare stilate sunt instalate in fata sticlei.


Rama de baza acoperita cu otel inoxidabil are picioare înălțate, ajustabile, care protejează structura şi pereții saunei de murdărie sau apa de pe podea.

Combinația de materiale fine continua mai departe si in interiorul saunei: fâșiile metalice din otel inoxidabil șlefuit se regăsesc şi pe frontul băncuțelor modelului cu interior Futura, același motiv continuând-se şi pe lămpi şi gărdulețul protector de la soba/încălzitor.


BATHROOM

Soluția ideala pentru spaţii restrânse: O sauna de baie moderna este soluția viabila pentru băile moderne dar de suprafețe mici. O varietate de materiale de calitate şi soluții ne permit sa cream un stil aparte pentru micuță Dvs. sauna, IBEK Saune va oferă o linie completa de saune mici de calitate superioara, saune care sunt proiectate special pentru a suporta condițiile umede din bai, zone SPA, piscina.


Modelul Harvia CapellaDual este o combinație de sauna cu dus. Sauna se poate transforma rapid şi simplu într-un duș mai mare doar rabatând bancheta saunei. Interiorul si tavanul saunei de baie CapellaDual este din arin thermowood, tratat in plus si cu ulei de parafina pentru a rezista umidități excesive generate de dusul apropiat. Coletul conține şi kut-ul de duș.


INFRA SAUNA

abinele de infra sauna IBEK sunt dotate cu tehnologia infra de ultima generație, care se compune din elemente de tuburi ceramice radiante spate/fața și colt Saunabau Infrared Professonal de 450 respectiv 350 Watt. având protecție de catifea de culoare roșie sau maro la spatele ocupantului saunei.

Forma constructivă in “V” al tuburilor ceramice are ca efect optimizarea traseului radiațiilor infra în cazul tuburilor radiante spate și fața de 350 Watt, iar elementele de radiere “de colt” de 450 Watt au o forma “D”, pentru o încălzire optimă a celor din cabina de sauna.

Cu lungimi de undă de intre ca. 4- 10 µm, având protecție de catifea la spatele utilizatorului și cu ajutorul panoului de comandă exterior Harvia Griffin Infra, infra cabina este gata foarte prompt de utilizare.


Tuburile ceramice sunt cele mai populare mai ales în uz profesional/comercial din cauza fiabilității și a duratei mari de viață. Elementele ceramice de încălzire constau într-un corp ceramic umplut în care se afla un element încălzitor/fir de încălzire inserat în mijloc.

Configurația umpluturii tubului ceramic: MgO; CaO; SiO2; Al2O3; Fe2O3; B2O3

Componenta firului de încălzire: NI; Cr; Al; C; SI; Mn

Chiar dacă temperaturile dintr-o infra sauna sunt mai mici decât într-o sauna uscată tradițională, vă construim infra cabina din același materiale lemnoase de calitate superioara folosite și pentru saunele tradiționale


DESIGN
MODERN

Designul HARVIA ia în serios şi tine cont atât de nevoile moderne umane cat si de cerințele pentru o căldura şi umiditate perfecta în saunele zilelor noastre


IBEK Saune va oferă modele premium de saune interioare Harvia Rondium şi Harvia Rubic şi alternative de interioare elegante: Ventura, Futura, Solar, Exclusive si Formula


cauți un expert în
contrucție de saune?