Saune mixte/dual tradiținale + infra

CE TIP DE SAUNĂ
USCATĂ SAU INFRA?

Pentru a răspunde acestei dileme şi a oferi o soluție pieței a necesitat conceperea unui nou produs, în 2002 IBEK saune a început producția saunelor mixte/dual, în premiera în România oferind doritorilor de varietate de îmbăiere sauna soluția optima, privata/casnica: sauna 2 în 1:

Cabina de sauna Combi /Mixta/Dual de la IBEK îmbina avantajele saunei finlandeze tradiționale cu efectul benefic al cabinei infra roșu în aceeași sauna.


Cum este construita sauna combi? În cazul saunelor dual/mixte într-o cabina de sauna tradițională izolata, dotata cu încălzitor sauna tradițional cu pietre vulcanice, sunt instalate şi tuburi ceramice cu radiații infraroșii sau panele radiante infra, clientul putând obține in acest fel o cabina de sauna cu doua funcții la un nivel de preț optim: sauna în care se poate savura alternativ baia de raze infraroșii dar şi ședința de sauna finlandeza, uscata, tradițională.


CE TIP DE SAUNĂ
USCATĂ SAU INFRA?

Sauna mixta poate fi o soluție pentru saunele familiale de mici dimensiuni, de obicei alimentate de pe curent monofazat/220V. sau a cărei dimensiuni nu depășesc de regula 2500mm lățime x1600 mm adâncime, în cazul în care Beneficiarul simpatizează atât cu saunele uscate cat si cu cele moderne, pe infraroșu.

În uz public/comercial sauna finlandeza trebuie sa fie clar separata de sauna infraroșu.

Pentru construcția unei saune mixte eficiente, vă stăm la dispoziție cu sfaturi şi consiliere pentru alegerea corectă a materialului lemnos din care trebuie sa fie sauna Dumneavoastră şi amplasarea corectă a sistemului de radiații infra pentru o funcționare ireproșabilă.


SAUNE MIXTE
GALERIE
cauți un expert în
contrucție de saune?