Saune Uscate

SAUNE USCATE DIN
LEMN EXOTIC ŞI PREMIUM

Proiectând, realizând și instalând saune personalizate, atipice din 1994, luând parte practic la nașterea, formarea și educarea pieței de saune din Romania, de câțiva ani încoace constatam cu bucurie, ca pe zi ce trece apar Clienți exigenți, pretențioși şi informați, care știu să folosească aceste produse de wellness, clienți care au așteptări, pretenții și caută saune mai deosebite, personalizate, de calitate superioara, diferite față de produsele de masă aflate pe rafturile magazinelor tip Do-It-Yourselve./(DIY) sau pe majoritatea spaţiilor /magazinelor On-line apărute în ultimele luni.


Pe lângă fiabilitate, confort, funcționalitate şi durabilitate o sauna IBEK trebuie sa ofere şi eleganţă şi unicitate! Pentru clienți exigenți , cu astfel de pretenții lucrăm cu cele mai bune materiale lemnoase din lumea saunelor folosind în saunele IBEK exotic şi premium lemn luxos fără noduri şi rășina cum ar fi plopul finlandez alb, hemlockul canadian, esențe lemnoase exotice precum cedrul roșu canadian parfumat/frumos mirositor, merantiul exotic dur, abachiul tropical (wawa/banan) bananier, lemnul de eucalipt, mahon și sapelli. rezistent la umiditate.


WELLNESS PRIN
DESIGN ȘI DURABILITATE

Veți alege saunele IBEK premium sau exotic deoarece doriți ca sauna Dumneavoastră sa se diferențieze foarte clar de saunele aflate în comerț cel puțin la design şi durabilitatea materialelor folosite, ori din simplul motiv ca va place culoarea, fibra, densitatea materialului sau mirosul inconfundabil parfumat al lemnului ori daca sauna dumneavoastră va avea ca destinație uzul exterior (sauna de gradina, sauna de exterior) sau public, de folosința intensa, daca sauna vine într-un spațiu foarte umed (lângă piscina, sau într-un garaj sau subsol rece, neîncălzit cu umiditate mare) ori dacă se va folosi ca sauna cu umiditate crescuta (bio-sauna, soft-sauna, sauna umeda).


GALERIE
SAUNE CU LEMN EXOTIC
IBEK
EXOTIC

Denumirea IBEK exotic si premium face referire la tipul şi diversitatea esențelor lemnoase din care se poate confecționa aceasta sauna unică: Lambriul interior şi exterior al acestor saune elegante IBEK, șipcile din care vor fi confecționate elementele de interior (tocul ușii de sticla, băncile, fustele dintre băncuțe, spătarele de bănci, tetierele pentru cap, gărdulețul protector de la soba, grătarul de lemn de podea în saunele private) poate sa fie din lemn de plop alb, abachi african, meranti si eucalipt exotic, cedru roșu canadian, mahon si sapelli, toate atent selecționate şi finisate, fără noduri şi rășină.


Spre deosebire de alți producători, IBEK Saune oferă izolație ecologica din fibre de lemn presate, prietenoasa cu natura, cuie de asamblare din otel inoxidabil, montaj fără elemente de prindere/șuruburi la vedere. Ușa de sticla securizata şi termorezistenta de 8 mm. grosime, fumurie, existând opțiuni pentru foaie de ușa sablata sau clara.

Pentru saune private avem soluția lemnului deschis la culoare: plop alb si abachi tropical pentru spatii uscate sau cu umiditate moderata, pentru saune comerciale şi/sau cu umiditate crescuta (variante de soft/bio sauna) suntem sigur ca veți găsi lemnul preferat dintre următoarele disponibile: cedru roșu canadian cu uleiuri volatile pentru miros, meranti, eucalipt, mahon pentru culori închise şi durabilitate mare.


Bogata accesorizare de baza a unei saune IBEK exotic şi premium conține: lămpi termorezistente, abajure din lemn pentru lămpi, termometru sauna, higrometru sauna, tetiere/perne lemn pentru cap, tava otel inoxidabil sub încălzitorul de sauna, pietre vulcanice pentru soba, lingura bambus termotratat, ciubar din bambus termotratat, concentrat de uleiuri/esențe aromate. În afara de aceste accesorii vă oferim diverse posibilități de personalizare a saunei Dumneavoastră de vis. Sobele de încălzire din saunele IBEK sunt furnizate de renumitul producător de sobe HARVIA, experiența de peste 60 de ani al finlandezilor de la HARVIA fiind o garanție de buna funcționare si fiabilitate pentru echipamentele saunelor IBEK. Opțional IBEK exotic si premium se pot accesoriza suplimentar cu iluminări ambientale de fibra optica alba sau colorata, LEDuri termorezistente in tavan, deasupra sobei sau in spătarul băncuțelor, cromoterapii digitale, audioterapie şi aromaterapie.


Sobele elegante tip “turn” din gama HARVIA şi/sau cu funcții speciale de generare a aburului se pot asorta cu aceasta cabina eleganta, eficienta şi finisata minuțios. Puteți alege suprafețe vitrate termorezistente şi securizate clare, fumurii sau sablate, personalizate cu diferite figurine sau logo/embleme sablate în sticla. Prelucrarea lemnului, construcția cabinei de sauna precum şi calitatea materialului prim determina calitatea şi durata de viaţă a cabinei de sauna atât în cazul saunelor finlandeze cât şi în cazul saunelor cu umiditate relativa crescuta sau soft-sauna (de multe ori numite greșit saune umede.) Ca răspuns la exigențele pieței şi pentru liniștirea clienților noștri în uz profesional, din anul 2000 – probabil ca primii in România- am introdus lemnul dur şi rezistent în construcția saunelor cum ar fi meranti şi sapelli, ajungând ca în cazuri speciale (sauna de uz comercial lângă zona piscina, uz exterior, mediu extrem de umed, proximitate dus) construim chiar si rama de baza a saunei sau structura băncuțelor din lemn dur de meranti exotic, rezistent la apa.


cauți un expert în
contrucție de saune?