Elemente wellness

Căzile de hidromasaj - minipiscine de relaxare

Pentru relaxarea în apa, IBEK Saune vă oferă o gamă largă de mini piscine de masaj, care vor completa elementele calitative de wellness din cadrul SPAul Dumneavoastră privat sau profesional/comercial.

Căzile de hidromasaj americane de la renumitul producător de mini piscine HotSpring sunt printre cele mai de succes produse SPA de pe piața căzilor de hidromasaj, având experiența din 1976 în fabricarea acestor produse de wellness, HotSpring fiind lider pe piața unde a apărut aceasta forma de îmbăiere și relaxare, producând mai mult de un milion de mini piscine.

Ibek Saune vă oferă mini SPAuri marca HotSpring din materiale de calitate, cu linii moderne , ergonomice, durabile, confortabile, silențioase și eficiente, cu sistem de hidromasaj diversificat cu jeturi poziționate optim și precis pentru o relaxare fără grijă...

Ciubare de baie încălzite/Butoaie de îmbăiere încălzite finlandeze KIRAMI cu sobe exterioare

Fabricate numai din esențe lemnoase de cea mai buna calitate, butoaiele încălzite construite în stil tradițional scandinav va promit o ambianta relaxanta și naturală în aer liber pe tot decursul anului: fie primăvara timpurie , o seara torida de vară, zile friguroase de iarnă cu temperaturi sub -10 grade sau zile ploioase și întunecate de ceața de toamnă.

Butoaiele încălzite la 35-43 grade Celsius aburind oferă o posibilitate excelentă de relaxare intimă dar și de socializare reconfortantă sub cerul liber.

IBEK Saune vine în întâmpinarea exigentelor Dumneavoastră de îmbăiere cu produse de calitate superioară din lemn de pin finlandez thermowood, tratat termic de la renumitul producător finlandez de butoaie premium Kirami dar va oferă și butoaie încălzite personalizate, la comanda conform dimensiunilor și proiectelor speciale ale Dvs. de 4, 6,8,10 sau chiar 20 de persoane manufacturate atent din lemn de salcâm de cea mai bună calitate de meșteri dogari cu mare experiența în materie de selectare și prelucrare a lemnului.

 Aceste produse de îmbăiere originale sunt ușor de întreținut, având costuri de funcționare minime și nu în ultimul rând pot împodobi curtea sau gradina pensiunii sau centrului Dumneavoastră de SPA privat alături de sauna de exterior, dușul tampa/soc, cada de tip hidromasaj și sauna. 

Cada sau butoiul de răcorire

După ședința de sauna fierbinte organismul are nevoie de o faza de răcorire. 

Un element wellness foarte atractiv și eficient pentru socul termic este cada sau butoiul de răcorire în apa rece de 8-12 Grade Celsius, dar și dusul cu ciubarul-soc sau ciubarul/duș-tampla. 

Va punem la dispoziția Dumneavoastră produse de calitate din lemn exotic de iroko/kambala produse în Germania dar și o gama variată de produse manufacturate de către meșteri dogari din lemn de salcâm, Ciubarele executate din lemn dur de Kambala și salcâm rezistă foarte bine la umiditate și intemperii, se pot așeza și în exterior.

Ciubarele de răcorire sunt pentru o persoană și au dimensiuni de 1300x790 mm, fără trepte. În afara de răcorirea corpului, aceste cazi elegante se pot servi și pentru îmbăiere sau folosință zilnică.

Cascada de gheaţă/Fântâna de gheață

Fântâna de gheață sau cascada de gheață are loc de obicei în zona de răcorire a spațiilor wellness, având rol de răcorire a organismului între două proceduri/terapii calde: sauna uscata, bio-sauna, baia de aburi sau hammam. Fântâna cu gheață se compune din două elemente: generatorul de gheață (care nu este la vedere, de obicei fiind amplasata deasupra spațiului de răcorire sau în spatele unui perete) și partea de design prin care gheața cade jos și se aduna într-un bol de sticlă, metal sau mozaicat.

Tema de design urmărește de obicei tema centrului spa/wellness și poate avea multe forme :la clasic, rustic la modern.

Cascada de gheață se poate amplasa în încăperi mici, zona rece de la dușuri sau într-un colț sau perete din zona saunelor calde/fierbinți. Ajută la răcorirea mâinilor, gâtului, feței, capului și a picioarelor.

Dușuri emoționale / senzații

Nici dușurile nu au scăpat de evoluția tehnologiei care cuprinde lumea wellness. Dușurile tradiționale, simple cu forme pătrăţoase sunt completate de dușuri cu un design mai atrăgător, cu forme fluide și curbe construite din materiale inovatoare de poliuretan și polistiren sau EPS, hidroizolate și placate cu mozaic sau marmura.

Dușul multifuncțional/emoțional este un complex de dușuri care îmbina jocul apei cu jocul de lumini și diferitele arome (eucalipt, menta, maracuja etc.) Parcursul are trei zone distincte cu funcții diferite în care apa este într-o permanentă schimbare de formă și temperatură, ambientul fiind completat de luminile care se schimbă la fiecare funcție în parte, alternând culorile calde ( galben, portocaliu) cu cele reci, (verde, albastru).

Funcțiile dușului redau senzația de ploaie tropicala, ceața rece, având și hidromasaj lateral, toate acestea stimulând circulația sangvină în tot corpul. Acest efect de relaxare oferite de jeturi de apa este completat de jocul de lumini programate, de aromele/mirosurile care le însoțesc. Denumirea de dușuri senzații/emoționale vine de la combinația între terapia cu jeturi de apa, jocul cromatic și aroma terapia folosită.
© Toate drepturile rezervate 2016 Ibek Srl.